A Gyirmótot fogadja a Veszprém FC

Két győztes mérkőzés után újabb nehéz feladat vár a Veszprém FC labdarúgóira. Szombaton a feljutásra pályázó Gyirmót együttesét fogadják Molnárék.

Nagyon félek a mérkőzéstől! Azért is félek, mert mi óriási harcot folytatunk a kiesés ellen - most 4 ponttal vezetünk a Barcs előtt -, de nekünk életbe vágóan fontos lenne pontot, pontokat szerezni hazai pályán. A Gyirmót ugyan ilyen helyzetben, bár ők a feljutásért küzdenek - ami szerintem sikerülni fog nekik. Aki viszont szombaton pontot, vagy pontokat veszít, az nagyon nehéz helyzetbe kerül, ezért biztos vagyok benne, hogy egy ideges, feszült hangulatú mérkőzés lesz. A mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei!

Én tudom helyén kezelni a csapatomat, de tudom, hogy nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk. A bajnokság legnehezebb mérkőzése előtt vagyunk, a bajnokság legjobb csapata ellen. A Gyirmót a bajnokság legjobb csapata, jobb csapat mint a Videoton és a Pécs - ezt nyugodtan ki merem jelenteni -, minden csapatrészben, mind csapat, mind játékosok, mind vezetők, mind az anyagi háttér. Én nagyon tisztelem a csapatot, játékosaival dolgoztam együtt. Örülünk, hogy Weitner nem játszhat, de a Gyirmót jó csapat, és tudják majd pótolni a kieső csatárt.

Mi minden meccsen győzni szeretnénk, de vannak realitások! Ha mi nagyon keményen küzdünk, és szerencsénk lesz, nagyon jól játszunk, és a Gyirmót pedig gyenge napot fog ki, akkor talán a döntetlent elérhetjük. Ezt viszont csak úgy érhetjük el, ha mi győzelemre játszunk. Ez a csapat, már nem az őszi Veszprém, mi a tavaszi 10 fordulóban több popntot szereztünk, mint egész ősszel, így jó játékot várok.

Nekünk vannak hiányosságainak, de a Gyirmótot viszont nyomja a teher, és a futballban minden megtörténhet, és nem feltartott kézzel várjuk a Gyirmótot.

A fordulóban a Barcsnak az egyik utolsó lehetősége nyílik a pontszerzésre hazai pályán a Baja ellen, majd idegenbe utaznak Kaposvölgyéhez, mi pedig most a Gyirmóttal majd a BKV-val játszunk, ezért adott esetben utol is érhetnek minket. Ha mi kétszer kikapnánk, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülnénk, ezért az életünk függ ettől a mérkőzéstől, ahogy a Gyirmótnak is!

Nekünk sorozatban két győzelmünk van, így bízom benne, hogy most sem fogunk kikapni, a döntetlen csodával határos lenne.

Én szurkolok a Gyirmótnak, és biztos vagyok benne, hogy ettől a mérkőzéstől függetlenül fel fognak jutni.