Hétvégi streetball Veszprémben

Streetball, hip-hop és jó hangulat, ezek jellemzik a Hoops Starz rendezvényt, melyet szombaton rendeznek a Jutasi úti Szabadidősport Centrumban.

A verseny különlegessége, hogy a 4-4 elleni egész pályás mérkőzések győztesei bejutnak a július 10-i siófoki döntőbe. Itt a győztes csapat jutalma egy utazás Koszovóba, ahol részt vehetnek a Streetball Europe 2011 elnevezésű nemzetközi streetball tornán.

Az említett mérkőzéseken kívül a Zensah 3 pontos dobóversenyen, a Basketball World 1-1 elleni bajnokságban, a zsákolóversenyen és a Backstage kiejtő játékában is összemérhetik tudásukat a résztvevők.

A versenyről most sem hiányozhatnak a hip-hop ütemek, melyek a rendezvény gerincét szolgálják, és egyben megadják az alaphangulatot a játékhoz.

A rendezvényen sor kerül még a közéleti és médiaszereplők barátságos mérkőzésére is. Az egész napos kosarazást egy jó hangulatú hip-hop buli zárja a Dörgicse Borozóban, este 10 órától. Az idei Hoops Starzra nemcsak a veszprémi és környékbéli kosarasokat várjuk, hanem mindenkit, aki szeret mozogni, és eltölteni egy izgalmas napot a streetball és a hip-hop zene jegyében.

Program

Egész pályás 4 - 4 elleni Bajnokság
Basketball World 1 - 1 elleni Bajnokság
Zensah 3 pontos dobóverseny
Backstage Kiejtő verseny
Zsákolóverseny
Freestyle kosárlabda bemutató

Helyszín: Veszprém - Jutasi úti Szabadidősport Centrum (Veszprém, Jutasi út 18.)
Időpont: 2011. június 18. Kezdés: 10:00 órától

Nevezni június 16-ig lehet. Nevezési díj: 1.000 Ft/fő.

Nevezés és további információ:
www.hoopsstarz.hu

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

Tartalomjegyzék

A rovat további cikkei

Facebook