Modern TáncSport VB Veszprémben

2011. június 23-26. között rendezik meg a Veszprém Arénában az IFMD Modern TáncSportok Világbajnokságát, melyre két veszprémi csapat táncosai is kvalifikálták magukat.

A csapatsportágak bajnokságai a nyáron szünetelnek, mégsem marad Veszprém sport nélkül. A hétvégén (június 23-26.) a modern tánc szerelmesei találhatnak szórakoztató programokat a Veszprém Arénában.

A versenyre két veszprémi csapat is bejutott, az egyik a szervezésben szintén résztvevő Gyermekmosoly Alapítvány, amit Viktoria Podolszkaya balett oktató tanítványai 10 táncossal, 6 versenyszámban képviselnek. A másik hazai csapat a HEMO Vinner VTE versenyzői, akik az országos döntőn mindhárom versenytáncukkal aranyérmet söpörhettek be.

23-án 19:00 órakor veszi kezdetét a világbajnokság hivatalos megnyitóval és gálaműsorral, melyre a belépés ingyenes. 24-én, pénteken 9:00-tól már kezdődnek a versenyek break, electric, free show, funky, techno, ballroom show, street dance revue, és sport rocky kategóriában.

25-én, szombaton szintén reggel 9:00 órától várják a nézőket a táncosok, akik disco dance, disco freestyle, hip-hop versenyszámban méretik meg magukat valamint Nemzetközi Amatőr Táncfesztivál szórakoztatja a nagyérdeműt. 26-án, vasárnap szintén 9:00-tól kerülnek megrendezésre a dance show, Caribi/Latin Show és Fantasy táncfajták.

A zsűrit neves szakemberek alkotják, hazai és külföldi táncművészek, koreográfusok, tánctanárok és szakemberek.

A részletes program csatolva megtekinthető, további információk a rendezvény honlapján olvahatók. 

A program rövid áttekintése

Június 23. Csütörtök
18:59-től - Hivatalos megnyitó és gála

Június 24. Péntek
9.00-tól - versenyek: Break, electric, free show, funky, techno, ballroom show, street dance revue, és sport rocky versenyszámok

Június 25. Szombat
9.00-tól - versenyek: Disco dance, disco freestyle, hip-hop versenyszámok versenye és Nemzetközi Amatőr Táncfesztivál

Június 26. Vasárnap
9.00-tól – versenyek: Dance show, Caribi/Latin Show és Fantasy táncfajták versenye a tervek szerint, esetleg elmaradt kategóriák

Jegyárak

• FELNŐTT NAPIJEGY
Bármely egy versenynap látogatására jogosít.
1.500,- Ft/fő VIDEOJEGY

• FELNŐTT BÉRLETJEGY
A Megnyitó, valamint a három versenynap látogatására jogosít.
3.000,- Ft/fő

• GYERMEK NAPIJEGY – 12 éves korig
Bármely egy versenynap látogatására jogosít.
1.000,- Ft/fő

• GYERMEK BÉRLETJEGY – 12 éves korig
A Megnyitó, valamint a három versenynap látogatására jogosít.
2.000,- Ft/fő

• VIDEOJEGY
Napi 1.000,- Ft. Nem átruházható, kitűzve viselendő.
A versenyre mindenkit szeretettel várnak a szervezők, pláne, hogy hazai érdekeltség is van. Aki kilátogat, biztosan nem fog csalódni, hiszen 3 napon keresztül látványosnál-látványosabb produkciókat mutat majd be a 10 országból érkező közel 2000 táncos. Jegyeket a Veszprém Aréna jegypénztárában vehetnek az érdeklődőt, a pénztár nyitva tartása alatt, valamint a veszprémi Szépország Rendezvényirodában