Alakul a Veszprém FC kerete

Öt játékos távozása és öt játékos érkezése már biztos a veszprémi focicsapatnál, de még több labdarúgóval folynak a tárgyalások.

Ahogy arra korábban számítani lehetett, távozik a csapattól a korábban életviteli problémák miatt a keretből kizárt Tatai József és Boromisza Gábor, valamint nem hosszabbított szerződést a klub Kollár Zsolttal, Zsömlye Györggyel és Fehér Kornéllal.

Alex De Paulának, Molnár Zoltánnak, Hegedűs Gyulának június 30-ig van szerződése a Veszprém FC-vel, a hosszabbításról már folynak a tárgyalások. Leitold Tamás kölcsönadási szerződése lejár a Győri ETO-val, a vezetők számítanak a játékosra, ezért megpróbálják a kölcsönadást meghosszabbítani. A többi játékosnak élő szerződése van a Veszprém FC-vel, Karakai András sorsa csak később dől el.


Daniel Gomez Mesa, Cseresznyés Péter sportigazgató és Alex Schleer

A két kolumbiai játékos, Alex Schleer és Daniel Gomez Mesa érkezése már biztos, ők hosszú ideig próbajátékon szerepeltek Veszprémben, 2013. június 30-ig kötött velük szerződést a klub. A VFC USE-ból a felnőtt kerethez kerül Burcsik Martin, Ihász Patrik és Novothny Soma.

Továbbá még két posztra szeretne igazolni a VFC, így a július 14-én kezdődő felkészülésre érkezhetnek próbajátékosok – tájékoztatott a csapat hivatalos honlapja.
 

Hozzászólások

Nem lehet előre tudni, hogy ki fog beválni és ki nem. A nagy beharangozások és az első 1-2 meccs után azt hittük, hogy Alex lesz a húzóember, és tessék, jóval szürkébb volt, mint a bőre! Zsömlyének is volt 1-2 jó meccse, aztán leült ő is. Kollár is jó volt, de állandóan sérült volt, alig játszott. Mégis bent maradhattunk volna a 14. helyen is, ha összeszedjük magunkat az Ajka ellen, de azon a meccsen senkinek sem ment. Most új idény jön, ne írjuk le a két kolumbiait, akár jók is lehetnek. Legfeljebb nem kell fázniuk télen, mehetnek haza! :-)
erdős2011. június 30. 22:45
Nyílván télen, mikor Vágó ezt ígérte még nem lehetett tudni, hogy ennyi visszalépés lesz, és még akár a csoport 15. helyezettje is bent marad. Abban igazad van, hogy sok változást sajnos én se vettem észre a csapat játékában, de legalább még 1 félév bizalmat adni kell Vágónak. Ifistákkal meg csak veszprémi kötődésű (ez pontosan mit is jelent?) meg sajnos lehetetlen bent maradni, a bajnokság kezdetekor ezt nem tudhatták a vezetők, gondolom már tanúltak belőle. Hidd el én is örülnék, ha nem kellene légiósokat hozni a csapathoz, de ameddig a legtehetségesebb ifistáinkat tizenévesen elviszik, addig csak álom marad, hogy saját utánpótlásunk legyen a VFC gerince, ez van sajnos.
Pedro2011. június 30. 22:09
Az a lényeg, hogy veszprémi kötődésű játékosok szerepelnek csak Veszprémben ezt hirdetik a vezetők mindig, de biztos a 2 kolumbiai srácnak van veszprémi felmenője más nem lesz neki pár év múlva veszprémi felesége. vicc... Amikor lehetett tudni, hogy mindenki bent marad nb 2-ben aki akar, erre ide lett hozva légiós brigád a helyett hogy fiatalok jutnának szerephez. vicc...Edző úr megígéri, vele mindenképpen bent marad csapat hát ez nem volt nagy igéret, ezt kb 80 éves nagymama is megígérhette volna mert nehezebb lett volna kiesni mint bent maradni.
vp2011. június 29. 17:53
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook