SMASH Strandröplabda Bajnokság

Balatonfüreden, a Kisfaludy Strandon kerül sor Veszprém megye hivatalos strandröplabda bajnokságára, a Veszprémi Röplabda Club szervezésében. Az első fordulót július 16-án rendezik.

A Veszprémi Röplabda Club szervezésében kerül megrendezésre a Veszprém SMASH Strandröplabda Bajnokság. A verseny egyben a Veszprém Megyei Röplabda Szövetség hivatalos megyei strandröplabda bajnokságai is, ezáltal a versenysorozat harmadik fordulójában a megye legjobbjai is megválasztásra kerülnek.

A verseny hivatalos weboldalán /veszpremvolley.hu/ és facebook oldalán /Veszprém SMASH/ is megtalálható minden információ a versennyel kapcsolatban, ahol online is lehet nevezni a versenyre. A szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, versenyzőt, vagy lelkes amatőrt Balatonfüredre a Kisfaludy Strand területén épített strandröplabda pályákra.

információk

Időpontok:
2011. Július 16. Szombat – I. forduló
2011. Július 23. Szombat – II.forduló
2011. Augusztus 6. Szombat – III.forduló (összesített döntő)

Helyszín:
Balatonfüred, Kisfaludy Strand (Balatonfüred, Aranyhíd sétány)

Nevezés:
Nevezni a helyszínen és interneten lehet.

Helyszínen az adott fordulók napján 9:00-ig lehet, a nevezési lap kitöltésével valamint a nevezési díj befizetésével egyidejűleg. Kérjük a pontos megjelenést!

Interneten a verseny weboldalán (veszpremvolley.hu) az Online Nevezés menüpont alatt található űrlap kitöltésével és elküldésével lehet az adott fordulókat megelőző nap 12:00-ig! Késedelmes nevezést nem tudunk elfogadni!

Nevezési díj:
Helyszíni nevezés esetén: 1000Ft/fő/kategória/forduló
Online nevezés esetén: 500Ft/fő/kategória/forduló

Rendező:
Veszprémi Röplabda Club
8200 Veszprém, Wartha Vince utca 3.

További információk:
info@companyvrc.hu, veszpremvolley@gmail.com
Weboldal: www.veszpremvolley.hu; Facebook oldal: Veszprém SMASH