Elrajtolt a SMASH!

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a SMASH! strandröplabda bajnokság első fordulóját, szombaton folytatódik a sorozat, bárki nevezhet.

A versenyre online illetve a helyszínen is felírathatták magukat a csapatok, ekkor alakult ki a mezőny. Az indulókat végül négy kategóriába osztották: amatőr, nyílt női, nyílt férfi és vegyes csoportok. Az amatőr csoportok átlagban 3 főből állnak, míg a többi kategóriában két fős csoportok mérkőztek egymással három pályán egész szombaton.


További képek: veszpremvolley.hu

A SMASH lett Veszprém megye hivatalos strandröplabda bajnoksága. A Veszprém Megyei Röplabda Szövetség együttműködésével ez a verseny lett a 2011-es megyei strandröplabda bajnokság is. A verseny fordulóinak összesített győztese a SMASH bajnoki cím mellé a megyei bajnok címet is megszerzi, ezáltal jogosulttá válik a Somogy, Zala és most már Veszprém megyei szövetségek által rendezett Balaton Bajnokság döntőjén részt venni. A Balaton Bajnokságról további információ a Veszprém Megyei Röplabda Szövetségnél, valamint a gyenesroplabda.hu és smrsz.extra.hu weboldalakon található.

Az első forduló eredményeit és további információkat a www.veszpremvolley.hu oldalon találhatnak az érdeklődők, a második fordulót július 23-án szombaton tartják, míg a harmadik augusztus 6-án kerül megrendezésre a balatonfüredi Kisfaludy Strand területén.