Esősnek induló 2. forduló

Az eső ellenére szép számmal érkeztek résztvevők a SMASH röplabda bajnokság 2. fordulójára, amit ismét a balatonfüredi Kisfaludy strandon rendeztek meg július 23-án, szombaton.

Reggel, csepergő esőben kezdődtek meg a nevezések, és bár később lezúdult az eső, ez sem tántorította el a versenyezni vágyókat, az online nevezők majd teljes létszámban jelentek meg, rajtuk kívül helyszínen összeállt csapatok is neveztek.

Az esőt később felváltotta némi napsütés, majd újra beborult, de csapadék már nem esett, így kellemesebb körülmények között folytathatták a bajnokságot.

Amatőr kategóriában az összetettben második helyezett RC Másnap nevezett csak, így egyértelműen ők voltak a forduló nyertesei.

A lányoknál és fiúknál is hat-hat csapat indult, elsők az előző fordulóhoz hasonlóan a Sport duo max (Sipos Vanda és Sipos Lucia) valamint a Jobb és Bal (Dolgos Attila és Tóth Tibor) lettek.

A fordulóban a vegyes kategóriában volt a legtöbb nevező, 11 csapat jött össze. A első helyet ugyancsak a múlt heti győztes Aznaposok (Pintér Eszter és Kukel Péter) párosa szerezte meg.

Ott voltak a VESC NBI-es női röplabdázói közül többen, és érkeztek Kaposvárról is párosok. Itt volt az Extraligás Dág kiváló feladója, Oszuska Gábor és a Kecskemét centere Bokor Gábor is.

A bajnokság harmadik, egyben utolsó fordulóját augusztus 6-án rendezik. Bővebb információ és a fordulóról képek a www.veszpremvolley.hu oldalon találhatóak.