Brazil gólokkal győzött a Veszprém FC

Alex és Thiago találatával kétgólos győzelmet aratott a Veszprém FC az NB3-ban szereplő Lombard Pápa második együttese ellen.

A 10. percben Nikolin jobboldali beadását Thiago fejelte a jobb kapufára. A 23. percben ismét a brazil játékos került helyzetbe, Lang Ádámmal történt remek kényszerítő után lőtt 11 méterről, a kapussal szemben állva a felső lécet találta telibe. Két perccel később Nikolin remek ütemben ugratta ki Garait, akinek jobboldali beadását Alex fejelte a pápai kapuba (1:0). A 31. percben Schleer labdaszerzése után Thiago elé került a labda, egyedül vezethette a kapusra a labdát, majd higgadtan értékesítette a ziccert (2:0). A második félidőben mindkét edző lehetőséget adott a cserejátékosoknak. A kapuk nem forogtak veszélyben, így ebben a játékrészben nem esett gól, maradt a kétgólos bakonyi győzelem.

A Veszprém augusztus 2-án, kedden 18 órakor a Balatonfüred gárdájával mérkőzik meg az Egyetemi Stadionban, csütörtökön 17.30 órától az Úrkút otthonában vendégszerepel a VFC, majd szombaton 10 órától a Hévíz látogat a bakonyi gárdához.

Veszprém FC - Lombard Pápa II. 2:0 (2:0)

Veszprém FC: Varga - Garai, Hegedűs, Lang, Bosnjak - Hevesi-Tóth, Nikolin, Schleer, Gomez, Thiago - Alex. Cserék: Hazuga, Pálfi, Szöllőskei, Ihász, Finta, Leitold, Novothny, Czvetkó. Vezetőedző: Vágó Attila.

Lombard Pápa II: Budavári - Domján, Karácsony, Dóczi, Enyingi - Somogyi, Németh, Kaszás, Szabó - Csepregi, Gyűrű. Cserék: Megyesi, Páli, Fülöp, Horváth, Nemes, Tóth, Németh M. Vezetőedző: Nagy Mihály.

Gólszerzők: Alex, Thiago.