Nyerjen jegyet a válogatott meccsre!

A Veszprém FC csapatának jóvoltából 3x2 db belépőt sorsolunk ki az augusztus 10-i, Magyarország-Izland barátságos labdarúgó mérkőzésre.

Válaszoljon három feladványunkra, és nyerjen 3x2 db jegyet az augusztus 10-ei Magyarország-Izland barátságos labdarúgó-mérkőzésre (szerda 19.45, Puskás Ferenc Stadion)!

A válaszokat kérjük az info@hajraveszprem.hu e-mail címre küldeni. Az e-mail-ben szerepelnie kell a beküldő nevének, valamint telefonszámának, annak érdekében, hogy a nyerteseket időben értesíteni tudjuk.

kérdések

1. Ki volt az a vezetőedző, aki az NB1-es Veszprém SE után a magyar felnőtt labdarúgó válogatottat is irányította?

2.Soroljon fel két olyan veszprémi kötődésű játékost, akik valaha is bemutatkoztak a magyar felnőtt labdarúgó válogatottban!

3. Ki az a veszprémi nevelésű játékos, aki a 2008-as U19-es EB-n bronzérmet szerzett a magyar válogatottal, majd az EB-t követően NB3-as Veszprém FC-ből a Szombathelyi Haladáshoz igazolt? 

A helyes válaszokat 2011. augusztus 8. hétfő, 16 óráig várjuk. A sorsolásra hétfőn kora este, a Veszprém FC edzésén kerül sor, ahol az újonnan igazolt játékosok fogják a három szerencsés nyertest kihúzni.

Mégegyszer köszönjük a Veszprém FC vezetőségének!