Nyerjen éves VFC bérletet!

Ismét közös nyereményjátékot indít honlapunk a Veszprém FC labdarúgó együttesével közösen. A péntekig tartó játék fődíja egy egész idényre szóló bérlet.

Augusztus 27-én, szombaton 17.30 órás kezdettel az NB2 Nyugati csoportjának második fordulójában a Veszprém FC csapata megyei rangadón az FC Ajka csapatát látja vendégül. Az összecsapás múltjának apropóján a hajraveszprem.hu és a veszpremfc.hu egy közös nyereményjátékot indít, melynek győztese egy 2011/2012-es szezonra szóló éves bérlet tulajdonosa lesz.

A hazai mérkőzések látogatására érvényes bérletért nem kell mást tenni, mint a megyei rangadóval kapcsolatos három kérdésre megkeresni a helyes választ, s azokat e-mail-ben elküldeni szerkesztőségünknek.

A válaszokat kérjük az info@hajraveszprem.hu e-mail címre küldeni. Az e-mail-ben szerepelnie kell a beküldő nevének, valamint telefonszámának, annak érdekében, hogy a nyertest időben értesíteni tudjuk.

feladványok

1. Nevezzen meg egy játékost az FC Ajka csapatából, aki korábban a Veszprém FC csapatában is szerepelt! Segítséget itt találhat.

 2. Mi lett a végeredménye az előző szezonban lejátszott Veszprém FC - FC Ajka megyei rangadónak? Segítséget itt találhat.

3. Az idei bajnokság első fordulójában ki szerezte a Veszprém FC két gólját a Sopron ellen? Segítséget itt találhat.

A helyes válaszokat 2011. augusztus 26. péntek, 12 óráig várjuk. A sorsolásra pénteken kora este, a Veszprém FC edzésén kerül sor, ahol egy játékos fogja a szerencsés nyertest kihúzni. A bérlet az Ajka elleni mérkőzés szünetében kerül átadásra.

A Veszprém FC vezetősége tájékoztatja a szurkolókat, hogy a 2011/2012-es szezonra érvényes bérleteket az Ajka elleni mérkőzésen már meg lehet vásárolni 6000 Ft-os egységáron. A hazai összecsapásokra idén is egységesen 500 Ft-ért lehet bejutni.

Mégegyszer köszönjük a Veszprém FC vezetőségének!