Rangos edzőtábort rendeztek

Kovács Antal olimpiai bajnok is részt vett a fiatalok oktatásában, a veszprémiek meghívására külföldi sportolók is érkeztek a tréningekre.

Aki magaslati edzőtáborra vágyott, nem találhatott jobb és gazdaságosabb helyszínt az elmúlt héten, mint egy judo edzőtábor. Garantált volt a meleg és a magas páratartalom.

Az év legmelegebb hetében rendezte 3. nyári nemzetközi edzőtáborát 2011. augusztus 21. és 25. között a Domonkos László Veszprém Judo SE. Magyar résztvevők mellett érkeztek táborlakók Csíkszeredáról, Ausztriából, Németországból és népes csapattal érkeztek a szlovénok is.

- A klub edzői mellet a tréningek levezetését Ladunga István is segítette, kedden délelőtt pedig olimpiai és világbajnok cselgáncsozónktól Kovács Antaltól tanulhattak versenytechnikákat. Ezúton is köszönjük Antinak, hogy ellátogatott hozzánk. A tábor végén a fáradtság és a mosoly tükröződött a tekinteteken, és ígéreteket kaptunk a jövő évi viszontlátásra. Sajnos egy sérülés is történt. Reméljük, Liza már jobban van és szeretettel várjuk őt a felépülése után minden rendezvényünkre – számolt be Horváth László, a VEJSE elnöke, aki megköszönte a tábor támogatóiknak is a segíséget: Veszprémtej Zrt., Új Amfóra, Lasselsberger-Knauf Kft., Erdei Vendéglő, Vajdagumi, Mixtúra Kft-nek., Jászvári apukának, a szülőknek, edzőknek, Károlyi Gábornak és Takács Attilának.