Az első pontokért a Fradi ellen

Szombaton a bajnokságban még hibátlan teljesítménnyel rendelkező Ferencváros II. csapatát fogadja a Veszprém FC az NB2 3. fordulójában.

A múlthéten egy szerencsétlen ütközést követően le kellett cserélni Hegedűs Gyulát, aki a hét eleji edzéseken csak könnyített munkát végzett és a hétvégére játékra alkalmas állapotba került a sérülése. Novothny Soma visszatért a múltheti válogatott tornáról. Vágó Attila azonban továbbra sem számíthat Molnárra, Czvetkóra, Vargára sérülésük miatt, továbbá ezen a héten Lang Ádám utánpótlás válogatott tornán vesz részt.

A Lipcsei Péter által fővárosi gárdában várhatóan többen is visszajátszanak az első csapatból, mivel a válogatott szereplése miatt szünet van a hétvégén az első osztályban. Ami méginkább érdekessé teszi a Fradi II felállását, az az, hogy a héten az első csapatnál Prukner Lászlót Détári Lajos váltotta, aki több új embert is hozott magával, így a visszajátszók névsora váratlan nagy nevekkel is szolgálhat.

Akár még arra is lehetőség lesz, hogy a veszprémi kötődésű Maróti Béla vagy Végh Zoltán is pályára lép az Egyetemi Stadionban. A hírek még arról is szólnak, hogy a száműzött Abdi a Fradi II edzéseit már látogathatja, így még az ő játéka sem elképzelhetetlen.

2011. szeptember 3. szombat 15.00, Veszprém FC - FTC II., helyszín: Egyetemi Stadion