Idegenben is vereséggel nyitottak

Az első félidőben még jól tartotta magát a Gizella a Metis otthonában, de végül hatgólos vereséget szenvedett.

Ezúttal az elmúlt heti forgatókönyv fordítottjával indult a találkozó, mert a veszprémiek gyors fejesgóllal indítottak, amit a vendéglátók ugyan kiegyenlítettek, ám egy szép távoli lövéssel újra a vendégek kerültek előnybe.

Ezt követően viszont minden visszatért a szokásos formába, ugyanis a veszprémi csapat hozva a korábbi formáját 5 perc leforgása alatt 3 gólt kapott, amivel el is dőlt minden.

Fordulás után pedig néhányan még az öltözőbe voltak, amikor újabb gyors találat következett, és ettől kezdve már csak egy csapat volt a pályán, így nem meglepő, hogy végül kiütéses hazai győzelem született.

Metis-Plantor 39 NFC - Gizella Veszprémi SE 8:2 (4:2)

Vezette: Golecz (Bartkó, Horváth)

Metis: Kriston - Németh, Mocsári (Drobni a 63.), Kátai, Jakobi - Major (Ország a 46.), Nikandish, Kókai, Román - Farkas, Teleki (Csapó a 79.).
Vezetőedző: Mészáros László

Veszprém: Dömsödi (Kovács a 76.) - Henn (Kalász a 46.), Faddi, Szalai (Borbély G. az 57.), Hogya (Kis az 57.) - Véninger, Borbély Cs., Németh, András - Kun, Piszker.
Vezetőedző: Laki Zoltán

Gólszerzők: Teleki a 11 és a 39., Kátai a 34., Román a 35., a 47. és a 82., Nikandish a 72., Farakas a 81. percben illetve Szalai az 5., Piszker a 24. percben.