Kozármislenyben szerepel a VFC

Szombat helyett vasárnap kerül sor az NB2 Nyugati csoportjának 4. fordulóbeli mérkőzésére. A veszprémiek célja a pontszerzés.

A múltheti hazai győzelem után Kozármislenybe is a pontszerzés reményében utazik a Veszprém FC. Lang Ádám visszatérhet a csapatba, az utánpótlás válogatott tornáról már a hét elején visszaérkezett és egy kisebb sérülést szerzett, de ez nem akadályozza, hogy a kezdőcsapatba kerüljön.

Így a múltheti kezdőcsapat kis mértékben ugyan, de változik. Vágó Attila sérülés miatt továbbra sem számíthat Czvetkó Józsefre, Varga Tamásra és Molnár Zoltánra. Utóbbi játékos orvosi javaslatra ezen a héten még csak futómunkát végzett, de a jövő héten már részt vehet a labdás gyakorlásokon is.

A Kozármisleny az 5. helyen áll a 3. fordulót követően, két győzelemmel és egy vereséggel. Mindkét hazai mérkőzését egy gólos sikerrel abszolválta, a BKV-t 2-1-re, az Ajkát 1-0-ra győzte le. Idegenbeli meccsén a Gyirmóttól kaptak ki 1-0-ra. A hazaiaknál Samuel Ato letöltötte eltiltását, így Márton Gábor a hétvégén már számolhat a ghánai játékossal, valamint visszatért az együttesbe Fodor Ferenc is, aki az U21-es EB selejtezőkön szerepelt. Berdó Balázs a héten elköszönt a csapattól, a jövőben munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudja vállalni az NB II-ben szereplést.

Az előző szezon során lejátszott két mérkőzésen egyszer a Veszprém, egyszer a Kozármisleny diadalmaskodott., Ősszel hazai pályán a Veszprém 2:0 arányban múlta felül a mislenyieket, majd tavasszal idegenben 0-1-ről 2-1-re fordítottak a hazaiak, s így tartották otthon a 3 bajnoki pontot.

2011. szeptember 11. (vasárnap) 16.30, Kozármisleny - Veszprém FC