Hétvégén sportágválasztó

Második alkalommal rendezik meg Veszprémben a Nagy Sportágválasztót, ahol az érdeklődők élsportolókkal és és olimpikonokkal is találkozhatnak.

Több mint 30 sportág jelezte részvételét az eseményen, a legnépszerűbb csapatsportágak mellett küzdősportok, egyéni labdajátékok, technikai sportok is színesítik a programot. A rendezvénynek idén is az egyetemi stadion ad otthont.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

A felállított színpadon bemutatkoznak a különböző sportágak, és a sportágakhoz köthető neves sportolók. Péntek délelőtt az óvodák és az iskolák szervezett csoportjai fognak kilátogatni a rendezvényre, péntek délután és szombaton (9:00-17:00) pedig mindenki előtt nyitva állnak a stadion kapui. A rendezvényt Némedi Lajos alpolgármester fogja megnyitni.

Minden látogató nyereményjátékon vehet részt, ha a sportágaknak legalább a felét kipróbálja, és ezt aláírással igazolja. A nyereményjáték nyerteseit 2011. szeptember 23-án, 16 órai kezdettel látják vendégül a szervezők a Veszprém Stadion tanácstermében, egy sajtótájékoztatóval egybekötött rendezvényen.


 

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook