Két éve indultunk

Sportszeretet és fanatizmus: Két évvel ezelőtt indult útjára a veszprémi sportbarátok weboldala, a Hajráveszprém.hu.

Két sikerrel teli esztendőn vagyunk túl. Ezzel nem a saját munkánkat akarjuk dicsérni, hanem a veszprémi sportolók által elért eredményeket. Ilyen szempontból mindenképpen hálás feladat volt az elmúlt két évben beszámolni a veszprémi vonatkozású sporteseményekről, hiszen sikerben volt részünk bőven.

Ezúttal nem szeretnénk kiemelni senkit, a menüpontokban visszakeresve bárki nosztalgiázhat az elmúlt két esztendő termésében. Új kezdeményezéseket indítottunk, 2009-ben és 2010-ben is szavazhattak olvasóink az év pillanatára, tavaly pedig a szavazás sikerén felbuzdulva közönségdíjat alapítottunk, amit a városi sportévzárón adtunk át. Igyekeztünk összegyűjteni egy csokorba az adott év legemlékezetesebb momentumait, legnagyobb sportsikereit, amit természetesen csak szubjektíven lehetett megítélni. Idén, év végén is lehet majd szavazni, remek eredményekből nem volt hiány 2011-ben sem.

Közreműködésünkkel a Veszprémi Civil Kerekasztal megalapította a Sporttal Veszprémért díjat, melyet 2010-ben, első alkalommal, Szalai Tamás testnevelő tanár, 2011-ben, második alkalommal Károlyi Gábor judoedző kapott meg. A jelöltek között számos olyan sportszerető, alázatos, önfeláldozó ember volt megtalálható, akik egytől egyig megérdemelték volna az elismerést, de afelől sem lehet kétség, hogy 2010-ben és 2011-ben is jó helyre került a díj. Mindkét kezdeményezésen van még mit csiszolni, de rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, amit ezúton is köszönünk.


(Fotó: illusztráció)

Két év alatt több mint 60 sportág történéseiről számoltunk be rendszeresen, illetve eseti jelleggel. Sok olyan sportág, esemény, történés is adódott, amelyről mi számoltunk be elsőként, a legnépszerűbb sportágak mellett azoknak is igyekeztünk hangot adni, akik máshol nem, vagy csak alig jelennek meg. Tavaly egy szakmai elismerést is kaptunk, a Magyar Tartalomipari Szövetségtől megkaptuk a Felhasználóbarát portál minősítést.

Hamarosan több újdonsággal is jelentkezni fogunk, meg fog újulni honlapunk. Továbbra is igyekszünk naprakészen beszámolni a veszprémi vonatkozású sporthírekről. Várjuk az ötleteket, megjegyzéseket, hozzászólásokat, építő jellegű kritikákat az info@hajraveszprem.hu e-mail címre, melyek eddig is segítették munkánkat.

A veszprémi sportolóknak, edzőknek, vezetőknek munkájukhoz sok sikert, a sportbarátoknak jó szurkolást, kellemes időtöltést kívánunk! Várunk mindenkit az oldalon! Hajrá Veszprém!