Újabb idegenbeli siker

Az 1. Futsal Club Veszprém együttese második idegenbeli bajnoki mérkőzésén sem talált legyőzőre. Az áldozat az Érdi ASC volt.

Jól indult számunkra a mérkőzés, hiszen már a 2. percben vezetést szereztünk Jakab Laci góljával. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott és Szabadfi Peti két remek találatával 3:2-es eredménnyel vonultunk az öltözőbe.

A második játékrész is jól kezdődött számunkra, hiszen egy szép támadás végén a hazaiakról került a kapujukba a labda. Sajnos hamar válaszolt az ellenfél, így tovább izgulhatott a csapatot elkísérő, lelkes szurkolótábor. A mérkőzést a 27. percben két gyors találattal (Weisz Zoli, Wingelman Tomi) döntöttük el. A csapat ezek után már játszotta a saját játékát és Szabadfi Peti és Korcsmár Isti további találataival alakult ki az 5:8-as végeredmény.

Összegezve látszott csapatunkon a heti 3. mérkőzés, de így is megérdemelten szereztük meg a 3 pontot. Jövő héten egy kis pihenő után folytatja csapatunk a felkészülést a következő Soroksár (2011.10.17. 18 óra) elleni mérkőzésre. 

érdi asc - 1. Futsal club veszprém 5:8 (2:3)

Érd: Gabay - Légrády, Piacsek, Godány, Denke. Cserék: Váczi, Szalay, Kántor, Suha. Vezetőedző: Tollas Gábor.

Veszprém: Kasza - Weisz, Korcsmár, Jakab, Pálfi. Cserék: Jónás (kapus), Bényi, Véber, Tar, Vingelman, Csejtei, Szabadfi. Vezetőedző: Németh Gábor. Edző: Tóth Gábor.

Gólszerzők: Piacsek 11., 15., 30., Godány 23., Szalay 36., illetve Jakab 2., Szabadfi 14., 19., 38., Vingelman 27., Weisz 27., Korcsmár 31., Godány (öngól) 22. percben.

Hozzászólások

köszi!
Rajki Tomi2011. október 09. 20:45
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook