CENTRUM SE: 2 versenyen 19 érem

Két hete, a területi döntővel kezdődött meg a kötöttfogású évad a birkózók országos bajnokságában.

A Kaposváron megrendezett verseny egyben rangsor verseny is volt, amelyen keresztül a legjobbak feljuthattak az OB döntőbe. A három korcsoport számára kiírt viadal remekül záródott, hiszen a Centrum SE négy birkózóval képviselte városunkat a megmérettetésen, amelyen valamennyien dobogós helyen végeztek, így az egy hónap múlva esedékes OB döntőbe is bejutottak. A csapat tagja: Krebsz Martin, Krebsz Botond, Krebsz Kolos és Jákói Márk.

A verseny után nem volt túl sok idő a pihenésre, hiszen szombaton Veszprémben rendezték az U23-as korosztály versenyével párhuzamosan a Véniss Sándor Emlékversenyt. A nemzetközi környezetben zajló versenyt tavaly összesítettben a Centrum SE nyerte, és idén is jó esély lett volna erre, de sajnos, most nem számolták a csapatpontokat.

A versenyre 16 fővel nevező csapatból mindenki pontszerző helyen végzett, még az újoncként most debütáló Fürst Péter (Kossuth Iskola) is – remek birkózásának köszönhetően - begyűjtött egy ezüstérmet.

Összesítve egy arany, hét ezüst, hét bronz és egy negyedik helyezést gyűjtött be a csapat, amely igazán szép teljesítménynek mondható.