Lang és Novothny is szóhoz jutott

A Veszprém FC két játékosa kezdőként kapott lehetőséget az U19-es magyar válogatott lengyelek elleni barátságos mérkőzésén.

Az U19-es magyar válogatott Budaörsön, a lengyelek ellen játszotta le a portugáliai Eb-selejtező torna előtti utolsó felkészülési mérkőzését. Lang Ádám belső védőként biztos pontja volt a válogatottnak, lecserélése után már sebezhetőbb lett a védelmünk. Novothny Soma is jó teljesítményt nyújtott. Jól tartotta és játszotta meg a labdákat. Az ellenfél védői legtöbbször csak szabálytalanul tudták szerelni, az első gól is az ellene elkövetett szabálytalanságból megítélt szabadrúgásból esett.

- Harcos, jó meccset játszottunk, amelyen két nagy hibánkat kihasználta az ellenfél, és megnyerte a mérkőzést. A mai összecsapás után tisztán látjuk, ki az a tizennyolc-húsz játékos, akivel fel tudjuk venni a harcot a ránk váró feladatok során - értékelt a mérkőzést követően Tuboly Frigyes.

magyarország U19 - lengyelország u19 1:2 (1:1)

Magyarország: Szemerédi Norbert (Abu Attila, 46.) - Pál Dávid, Tóth Ferenc, Lang Ádám, Kozma Máté - Hajdú Ádám (Vécsei Bálint, 77.), Adorján Krisztián (Vass Patrik, 58.), Paku Roland (Fejes János, 63.) - Radó András, Szécsi Márk (Pekár László, 58.), Novothny Soma (Erdélyi László, 46.) Szövetségi kapitány: Tuboly Frigyes

Gólszerző: Adorján.