Középcsapatok találkozója

Szombaton az NB2 kilencedik helyén álló Veszprém FC a két egységgel kevesebbet gyűjtő Budaörs együttesét fogadja.

A Budaörs rosszul kezdte az idényt, az utóbbi fordulókban kezdett magára találni, és 3 forduló óta veretlen, hét pontot szerzett ezeken a találkozókon. Az utolsó fordulóban, hazai pályán 1-0-ra győzték le a Győri ETO II. csapatát.

Egy régi ismerős is visszalátogat a királynék városába, mivel a fél évet Veszprémben játszó Sánta Attila az idén nyártól már a Budaörs csapatát erősíti. Már gólt is jegyzett új csapatában, a Tatabánya elleni vesztes mérkőzésen ő rúgta csapata egyetlen gólját. Érdemes lesz még figyelni Kollega Krisztiánra és Tüske Rolandra is, mindketten gólerős középpályások.

A veszprémieknek van miért visszavágni a szombati riválisuk ellen, hiszen az NB2 előző szezonjában mindkét alkalommal a budaörsiek diadalmaskodtak. Az ősz során hazai pályán 2:1 arányban, tavasszal Veszprémben 5:1-es sikert arattak a vendégek.

Vágó Attila a múlt hét végén hangsúlyozta, hogy mindenki gyorsan felejtse el az MTK ellen mutatott gyenge teljesítményt és a soron következő mérkőzésekre kell odafigyelnie a Veszprém FC-nek. Sorsdöntő három hét áll a bakonyi gárda előtt. Sorrendben a Budaörs, Paks, Vidi II lesznek az ellenfelek és eközben még az NBI-es Haladással is összecsapnak Novothnyék a Magyar Kupa 16 közé jutásért.

A bajnoki ellenfelek hasonló képességű csapatok lesznek, ha ezeken a mérkőzéseken jól helytáll a VFC, akkor nyugodtan várhatja a tabella élén álló csapatok elleni meccseket. Ez a három meccs fogja meghatározni az őszi teljesítményt. A szombati mérkőzésen Burcsik Martin már Vágó Attila rendelkezésére állhat. Más sérült nincs a csapatnál.