Várják a jelöléseket a legjobbakra

November 14-ig lehet jelölést leadni a megszokott kategóriákban a Veszprém Megye Legjobb Sportolója díjra.

A Veszprém Megyei Sporttanács tájékoztatása alapján a 2011. év sportteljesítményeinek elismeréséül díjazni fogják a legjobb sportolóikat, edzőiket, sportszakembereket.

A hagyományokhoz hűen december 9-én (péntek) kerül megrendezésre a díjátadó gála. A tavalyi év díjátadóhoz hasonlóan, idén is a szűkös anyagi lehetőségek mellett igyekeznek a szervezők méltóképp elismerni a teljesítményeket.

A cikk mellékleteként, valamint a veszpremsport.hu oldalról letölthető formanyomtatványokat hiánytalanul kitöltve, a sportszervezo@veszpremsport.hu e-mail címre elküldve lehet jelölni a díjra érdemesnek tartott személyeket.

Az elnökség határozata alapján és az elmúlt évek tapasztalataiból merítve azok pályázzanak, akik legalább országos 1-3. helyezést, vagy annál jobbat (nemzetközi) értek el kategóriájukban.

A diákolimpiai eredményeket a Veszprém Megyei Diáksport Szövetség külön díjazza (ezeket nem kell beírni az eredmények közé). Fontos, hogy mindenki a saját sportágának megfelelő kategóriában nevezzen. A javaslatokat 2011. november 14-ig (hétfő) várják. A beérkezett anyagok ismeretében a bíráló bizottság meghozza döntését az idei díjazottakról és értesíti őket.