Erős mezőnyben bizonyítottak

21 csapat közel 150 versenyzőjének részvételével rendezték meg a hétvégén a Game World Kupát, a CENTRUM SE birkózói négy érmet szereztek.

A klub beszámolója szerint, a Vasas SC által rendezett versenyen rendkívül erős mezőny jött össze. Érezhető volt, hogy rövidesen csúcspontjához érkezik a bajnoki évad, hiszen két hét múlva megkezdődnek a diákolimpiai, majd azt követően az OB futamok döntői.

- Bátran kijelenthetjük, hogy az idei szezon legerősebb mezőnye jött össze a szombati gálára. Igyekezett minden csapat a legjobb versenyzőit elhozni, hogy az edzők felmérhessék, hogy hol tartanak a felkészülésben – mondta el a Veszprémi CENTRUM SE birkózóinak edzője, Túri Péter.

- A súlycsoportok nagy részében olyan sokan mérlegeltek, mintha az OB döntőn lettünk volna, és a küzdelmek színvonala is ennek volt megfelelő. Egymást követték a három menetes mérkőzések és a 4-5 pontos dobásokkal záródó küzdelmek a nézők legnagyobb örömére. Az eddigi OB győzteseknek is fel kellett kötniük a „mezüket”, mert ezen a napon nem adta senki sem olcsón a győzelmet!

Csapatunk 6 fővel nevezett és a végelszámolásban két második, két harmadik és két ötödik helyezést sikerült megszereznünk, amelyhez ezúton is gratulálok versenyzőinknek – zárta szavait az edző.

A CENTRUM SE birkózó szakosztálya immár két helyszínen várja az ügyesedni, erősödni vágyó fiúkat és lányokat Veszprémben! Foglalkozásaink helyszínei és időpontjai elérhetőek az egyesület weboldalán.