Veszprém legjobb sportolója – Jelölj!

November 30-ig lehet javaslatot tenni az idei évben legjobban teljesítő sportolókra, edzőkre, sportvezetőkre.

Veszprém Megyei Jogú Város 2011-ben is megrendezi hagyományos sportévzáró ünnepségét, december 20-án, kedden 18:00 órai kezdettel, a Veszprém Arénában. Az évzáró keretén belül átadásra kerülnek a veszprémi diák és felnőtt sportolók elismerései.

A Polgármesteri Hivatal Oktatási- és Sport Irodája 2011. november 30-ig várja a javaslatokat azokra a felnőtt sportolókra, egyesületekre, edzőkre, akik 2011-es teljesítményük alapján érdemessé válhatnak az elismerésre. A „Veszprém MJV legjobb sportolója” címre bárki javaslatot tehet, a végső döntést az önkormányzat Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága hozza meg.


A tavalyi év legjobbjai a városi sportévzárón

Külön díjazzák azokat, akik az elmúlt években sokat tettek Veszprém város sportjáért. Amennyiben olvasóink ismernek a környezetükben ilyen sportvezetőt, küldjék el javaslatukat!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a címek átadására ünnepélyes keretek között, december 20-án, a Veszprém Arénában kerül sor. A javaslatokat (indoklással, elérhetőséggel kiegészítve) 2011.november 30-ig a Polgármesteri Hivatal Oktatási és Sport Irodájához lehet eljuttatni. (Veszprém, Szabadság tér 15. vagy imatolcsi@gov.veszprém.hu e-mail címre.) A részletes felhívás a csatolt fájlban található.