Kiütéses Lizards siker

Az Ares HC első csapatának legyőzése után a B csapatot is elpáholta a VESC Lizards, kiütéssel, rekordot jelentő gólkülönbséggel.

Az előző mérkőzés eredményét tekintve (29-5) a 2 cserével érkező vendégek sikerére körülbelül akkora volt az esély, mint öttalálatost elérni a lottón érvényes szelvény nélkül. Az első harmadban még igen masszívan védekező érdiek a támadásokról ezúttal sem mondtak le teljesen, és próbálkozásaikat ezúttal is sikerült egy becsületgóllal megkoronázniuk, annak ellenére is, hogy a Veszprémiek határozott célja volt ennek elkerülése.

Az utolsó harmadra az ellenfél teljesen elkészült erejével, így számolatlanul születtek a hazai találatok. A végén sikerült ismét új rekordot felállítani gólkülönbség tekintetében: a múlt mérkőzésen felállított 24 gól különbségnyi csúcsértéket sikerült 25 gólra feltornászni, köszönhetően annak, hogy a csapat ezúttal kevesebb gólt kapott. 

VESC Lizards- Ares HC "B" 26-1 (4-0, 8-1, 14-0)

Veszprém: KANCZLER (kapus) - Balogh(6+2), Cseh(4+2), Kis Sz.(1+1), Kiss Z.(3+0), Knór(C,0+4), Kolossváry(1+3), Kuti(0+1), Németh(1+0), Sütöri(1+2), Szabó(1+2), Török(3+2), Tölgyesi(5+1), Vonderviszt(0+2)