Rekordlétszám a 3. Tesco FittArénán

Szombaton közel 500-an vettek részt a veszprémi 3. Tesco FittArénán, ez rekord az esemény történetében. A legismertebb hazai fitnesz és aerobik prezenterek óráira lehetett mozoghattak a résztvevők hat órán keresztül. Voltak koreografált táncos, erősítő gyakorlatokat sorakoztató és bokszolós órák is.

Egy világbajnok páros nyitotta a napot, először Szentgyörgyi Romeo melegítette be a résztvevőket és adta meg az alaphangot Kickboksz órájával, majd az év prezentere, Katus Attila alakformáló Best Body órája következett, tovább fokozva a hangulatot.

Varró Gyula ezúttal koreografált aerobik edzésre invitálta a közönséget. Tatarek Rezső bevallottan nagyon kemény bokszos órát tartott, de a zenei kíséret segített a végrehajtásban. Czanik Balázs a capoeira és az aerobik ötvözetével mozgatta meg az izmokat. Vieira Lívia a zumba latin dallamaira tartotta a finálét.

A veszprémi 3. Tesco FittAréna nem csak sportolásra adott változatos lehetőséget, hanem új eszközök, mozgástrendek kipróbálására is az Életmód Expón és a Fitnesz Parkban. A Hajráveszprém.hu standjánál is sokan megfordultak, sportos kérdésekre válaszolva nyerhettek. A szünetekben is színes programok várták a résztvevőket, többek közt fellépett az MKB Veszprém Cheerleaders Csapata is.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

A Tesco FittAréna sorozat ezen a télen további 5 helyszínen folytatódik, ezek közül az első Szegeden lesz január 28-án.

galeria_165

Képgaléria