A Torpedo sem úszta meg 20 alatt

Hengerelt, és 24 gólt lőtt a VESC Lizards floorball csapata a Torpedo Justitia ellen, majdnem sikerült megúszni kapott gól nélkül is.
A szebb napokat is látott fővárosiak mindössze 8 mezőnyjátékossal és vészkapussal érkeztek, ami talán a tétnélküliségnek, talán az ünnepek közelségének vagy csak egyszerűen annak volt köszönhető, hogy a Torpedo "fogyóeszköz", és a nyáron igazolt csapatnyi játékos is elfogyott már. Az egykori elitgárdát ráadásul mindössze Pipo képviselte, de mindezek ellenére is meghökkentő verést mért 3 egykori veszprémi játékost is soraiban tudó ellenfelére a VESC csapata.
 
Az első harmadban még zárt védekezéssel próbálkozott a Torpedo - igen kevés sikerrel. Ezután már vélhetően a becsületgól megszerzésére tették a fő hangsúlyt, mert helyenként letámadásra jöttek ki, és ekkor már helyzeteik is akadtak. A gyíkok viszont ellenfelük kapuja előtt ebben a harmadban sem tétlenkedtek, két harmad után 15-0 állt az eredményjelzőn. Az utolsó harmadban a Torpedo végül egy szép találattal saját gólt is könyvelhetett, de a 9 hazai találat ellen ez nem sok vígaszt nyújthatott.  
 
Az alapszakasznak és a könnyű mérkőzéseknek ezzel vége, az igazi bajnokság azonban még csak most kezdődik. Remélhetőleg a VESC-nek ezt a formát sikerül átmentenie egészen a bajnokság végéig...
 

VESC Lizards - Torpedo Justitia SC 24-1 (7-0, 8-0, 9-1)

Veszprém: Kanczler (kapus) - Balogh(8+0), Cseh(3+2), Kis Sz.(0+2), Kiss Z.(0+1), Knór(C,2+0), Kolossváry(2+3), Kuti, Németh(1+4), Török(2+6), Tölgyesi(4+1), Vonderviszt(2+1)