Veszprém judos Mikulás-nap

A Domonkos László Veszprémi Judo Sport Egyesület évzáró judos Mikulás napot tartott. Délelőtt a haladó csoportok judokái és szüleik foci meccset játszottak egymás ellen, ahol igazságos döntetlen született.

A nemesvámosi sportcsarnok berendezése után kezdődött 13 órakor a hagyományos Mikulás Kupa judo verseny, melyet az egyesület a kezdők részére rendez immár negyedik alkalommal írt ki.

A regionális, országos és nemzetközi versenyeken induló judós fiatalokat mutatták be néhány szóval a piciknek és szüleiknek, akik már három helyszínen: Szentgálon, és Veszprémben két helyen, a Dózsa Gy. Általános Iskolában, valamint a Simonyi Zs. Általános Iskolában is járhatnak edzésre.

Az idei év beiskolázása olyan jól sikerült, hogy a 64 benevezett judoka hatalmas hangulatban, a szüleik pedig a küzdelmektől felhevülve tölthették a délutánt. Megismerhették a judo szabályait és formai követelményeit.

A tatamikon remek hangulatú küzdelmek folytak, melyek végén mindenki a dobogóra állhatott, és átvehette a helyezésének megfelelő oklevelet. A közelgő ünnep hangulatát idéző eredményhirdetés után a 100 szeletes torta elfogyasztása jelentette a „legnagyobb gondot”.
 

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook