Meccsdömpinggel folytatják a szezont

Hétfőn este folytatja bajnoki szereplését az 1. FCV futsal csapata, hazai pályán fogadja a tabella hátsó régiójában tanyázó Érdet. Januárban összesen hat meccs vár a veszprémi srácokra.

Január 9-én, 18:00 órakor, a stadion munkacsarnokában kezdi meg az idei évet városunk futsal csapata az NB II Nyugati Csoportjában. A hazaiaknak sok félnivalójuk nincs, hiszen a bajnokságban a második helyen állnak, míg a vendégek az utolsó előttiek, mégis izgalmas mérkőzésre lehet számítani, hiszen ha a veszprémi együttes nyer, beérheti a jelenleg első Vasast, az érdi csapatnak pedig minden pontra szüksége van, hogy felzárkózzon a tabellán. A meccsre történő belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

Hétfőn egy hat mérkőzéses sorozatot kezd meg a Veszprém, szerdán a Kükler FC , egy héttel később a Soroksár otthonában lépnek pályára a srácok, január 23-án a Tolna-Mözst fogadja az FCV. Két nappal később Magyar Kupa mérkőzés keretében Nagykátára utazik a csapat, majd január 30-án a Ferencváros otthonában van jelenése a veszprémieknek bajnoki rangadón. A mérkőzések nyomon követhetők az eseménynaptárunkban.