Csatárt igazolt a Veszprém FC

Svájci-kameruni csatárral bővítette a keretét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC: a korábban a Sionban is játszó Pierre-Modeste Eggmann Rémy, aki az FC Meisterschwandenből igazolt a veszprémiekhez, és másfél évre írt alá.

A csatár játszhat a Sopron elleni szombati tavaszi nyitányon, ha megjön a játékengedélye a svájci szövetségtől.


Pierre-Modeste Eggmann Rémy (forrás: veszpremfc.hu)

A 23 éves svájci-kameruni csatár a Sion utánpótlás csapatában nevelkedett, majd a Sion II. együttese után a Thun második gárdájánál szerepelt. 2010 nyarán igazolt előző kenyéradójához, a svájci regionális liga másodosztályában szereplő FC Meisterschwandenhez.

A MLSZ Versenybizottsága a 2012. február 25-én (szombat) 14.00 órára kisorsolt Veszprém FC – SVSE-GYSEV-GOLDSCHMIDT Ness Hungary NB II-es (Nyugati csoport) bajnoki mérkőzés kezdési időpontját módosította. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2012. február 25. (szombat) 13.00 óra.

játékosmozgás A VESZPRÉM FC-nél télen:

Érkezett: Bali Péter (Siófok), Császár Attila (BKV Előre), Pierre-Modeste Eggmann Rémy (svájci-kameruni, FC Meisterschwanden - Svájc), Tarczy Pál (Gyirmót), Tatai József (Soproni VSE, kölcsönből vissza)

Távozott: Alex de Paula (SC Pinkafeld - Ausztria), Daniel Gómez (Kazincbarcika - kölcsönbe), Hegedüs Gyula (játékjogát felfüggesztette az MLSZ), Kiss Gábor (Balatonfüred - kölcsönbe), Novothny Soma (Napoli - kölcsönbe), Alex Schleer (?), Tatai József (Balatonfüred - kölcsönbe).

 

Hozzászólások

Nyerünk a Sopron ellen, csak kérdés, hogy ki fogja lőni a góljainkat!
kingston2012. február 24. 11:07
Szombaton végre eljön a várva várt pillanat! 3 hónap böjtölés után a veszprémi Stadionban is útjára indul a labda, pontban 13 órakor! Az ellenél, az NB 3-ból már jól ismert Soproni VSE gárdája lesz ! Az időjósok is kellemes tavaszi időt ígérnek, így tehát minden adott egy kíváló hangulatú mérkőzéshez! Mi ott leszünk! TE?MINDENKI A STADIONBA! CSAK A VESZPRÉM!
Pedro2012. február 23. 21:43
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook