Győztek a színészek, de a kupát a VFC vitte el

Kiválóan sikerült a veszprémi Focifarsang, amelyet négy csapat részvételével rendeztek vasárnap délelőtt a Március 15. úti sportcsarnokban.

http://vehir.hu/data/article/content_image/500x500/23423.jpg

A SZÚR, azaz a színészek-újságírók rangadó a második mérkőzés volt a hatból. Ezen a színészek 2:0-ra győzték le az akkor még önmagukat kereső újságírókat. A színészek csapatát erősítette a Petőfi színház művészeti tanácsadója, Eperjes Károly, Oberfrank Pál színiigazgató és két „tiszteletbeli színész”, volt kézilabdázó klasszis, Csoknyai István és Éles József is. Utóbbi gólpasszt adott, s egy gólt is rúgott a tornán.

http://vehir.hu/data/article/content_image/500x500/23424.jpg

Mindez kevés volt azonban ahhoz, hogy megszorítsák a volt NB I-es játékosokat is felvonultató VFC-t, akik ezen a napon nem találtak legyőzőre. Rugovics Vendelék a Kovács Zoltán kormányhivatal vezetővel, Porga Gyula veszprémi polgármesterrel valamint helyi önkormányzati képviselőkkel felállt közéleti válogatottat 4:2-re, az újságírókat 6:0-ra, a színészeket pedig 4:1-re verték, s ezzel a Báva Bt. által felajánlott Focifarsang-kupát is elnyerték.

http://vehir.hu/data/article/content_image/500x500/23425.jpg

Az újságírók teljesítménye fokozatosan javult a villámtornán. A VFC ellen 6:0-ra ugyan kikaptak, de az utolsó meccsüket, a közéleti válogatott ellen már döntetlenre (1:1) hozták.

http://vehir.hu/data/article/content_image/500x500/23426.jpg

Oberfrank Pál színházigazgató sikeresnek nevezte a farsangi focigálát és elfogadta az ezúttal legyőzött újságírók kihívását egy, a nem túl távoli jövőben megrendezendő, ám már szabadtéri visszavágóra.

http://vehir.hu/data/article/content_image/500x500/23427.jpg

Forrás: vehir.hu