Elmarad a megyei rangadó

Elmarad a Ness Hungary NB II Nyugati csoport Veszprém megyei rangadója. Az FC Ajka - Veszprém FC mérkőzést a pálya állapotára hivatkozva mondta le az ajkai csapat.

A mérkőzést 2012.03.14.-én szerdán 14.30-kor fogják bepótolni. A Sopron ellen aratott hazai győzelem után nagy önbizalommal készült a csapat a hétvégi rangadóra, de nem kell egy hetet várni azoknak akik látni szeretnék csapatunkat, csupán utazni kell egy keveset, hiszen Vágó Attila csapata edzőmérkőzést fog játszani Telkiben szombaton 15.00-kor az orosz másodosztályban szereplő FC Mordovia Szaranszkkal. Az orosz Mordovia a második helyen végzett a másodosztályban, de csupán gólaránnyal lemaradva a bajnok Alania Vladikavkaz-tól. A Mordovia 38 meccsen 21 győzelmet 10 döntetlent és 7 vereséget szenvedett el. A Mordovia legutóbbi két magyar együttes ellen vívott összecsapáson a Vasast 4-0, ra a Vácot 7-0 ra múlták felül.

Továbbá jó hír a Veszprém FC szurkolóinak, hogy megérkezett Pierre Eggmann játékengedélye, így már teljes a Veszprém FC kerete.

Szombat 15.00 Telki központ: Veszprém FC - Fc Mordovia Szaranszk