Népes mezőny gyűlt össze

Közel háromszáz judoka lépett tatamira a veszprémi judosport megalapítójának emlékére rendezett rangsorversenyen.

Március 17-én rendezte meg a Veszprémi Judo Sportegyesület az Észak Dunántúl Regionális rangsorversenyt és az V. Domonkos László Meghívásos Judo Emlékversenyt a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Az új helyszín új feladatokat is adott a szervezőknek, de a csekély előnevezés ellenére eddigi legnépesebb versenyüket rendezték a házigazdák. Fazakas Tamás, a megyei szövetség elnöke köszöntötte a résztvevőket, a névadó, Domonkos László családját, a meghívott vendégeket, Braun Ákost, világbajnokunkat és Ungvári Miklóst, az idei Londoni Olimpia kvalifikált indulóját, valamint edzőket, szülőket, versenyzőket. A 600 néző és 31 egyesület 293 judokája garanciát jelent arra, hogy sokan szeretnek Veszprémben versenyezni.

- Sajnáljuk, hogy kevesen használták ki az előnevezés lehetőségét, mi továbbra is úgy gondoljuk, ez nagymértékben segíthetné a verseny rendezését. Gratulálunk versenyzőinknek, és köszönjük a klub aktivistáinak munkáját - értékelt röviden Horváth László a klub elnöke, aki ezúton is köszöni Braun Ákos és Ungvári Miklós segítségét.

Külön köszönet a rendezvény támogatóinak: Új Amfóra, Lasselsberger-Knauf Kft,Vajda Művek,Vajda Gumi

Az eredmények a cikk mellékleteként, a középső oszlopban olvashatók.