Új reklámberendezések az Arénában

Újabb lehetőséggel bővül a sportot támogatni kívánók, és a sportot, mint kommunikációs eszközt használni tudók eszköztára.

Hosszú előkészítő munkát követően a Csarnok Kft., az MKB Veszprém KC. és a V-Handball Kft. együttműködése révén, Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának hathatós segítségével új reklámberendezések (City Light poszterek, óriásplakátok, és homlokzati világító táblák) kerültek telepítésre a Veszprém Arénában.

A projekt megvalósítói a fejlesztéssel részben a város világhírű kézilabdacsapata széleskörű támogató bázisának kívántak kedvezni, de nem titkolt céljuk az sem, hogy új, eddig az Arénában vagy a csapat körül még meg nem jelent hirdetőket szólítsanak meg.

A felületek hatalmas előnye az, hogy akár rendezvénynapokra is bérelhetőek (pl. egy-egy BL meccsre), tehát nem klasszikus szponzorációról beszélünk, hanem egy nagyon hatékony kommunikációs eszközről, hirdetési formáról. Másik értéke, hogy egyes felületek akár pár tízezer forintért is elérhetőek, így azoknak a kis-közép vállalkozásoknak a számára is hasznos hirdető eszközök lehetnek, akik szeretik a csapatot, de a magas költségek miatt eddig kiszorultak a támogatási lehetőségekből.

A reklámberendezések a Leon elleni hazai BL-meccsen debütáltak. A Berendezéseket megtekintette, és ünnepélyesen átadta a nagyközönség számára Porga Gyula Veszprém polgármestere, Brányi Mária a város alpolgármester asszonya, Göttlinger László a VKSZ Zrt. vezérigazgatója, Dr. Magyarády Péter az MKB Veszprém KC. ügyvivő menedzsere és Bodnár András a V-Handball Kft. ügyvezetője.

A felületek kizárólagos értékesítője – a Csarnok Kft. és az MKB Veszprém KC. együttes megbízásából – a V-Handball Kft., mely teljes körű bonyolítást biztosít a hirdetni vágyó ügyfeleknek a produkció elkészítésétől, a kihelyezésen át, a folyamatos monitoringig.

A kézilabdaszezon hátralévő részére - beleértve az MKB Veszprém bajnoki mérkőzéseit, a válogatott mérkőzését, és a Győri Audi ETO BL meccse(it) is - extra kedvezményes, bevezető áras megjelenésre van lehetőség.

A felületekről bővebb információk az MKB Veszprém hivatalos weboldalán találhatók.