Gyors fogyás speedfitnessel

A télen felszedett súlyfölösleg leadásában hatékony segítséget nyújt a speedfitness és a helyes táplálkozás.

A konditermi edzéshez képest sokkal kellemesebb izommunkára ad lehetőséget egy húszperces speedfitness edzés, mely felér egy másfél-két órás kemény konditermi tréninggel. A hatásfokának köszönhetően elegendő egy héten kétszer edzeni, így az izomzat is ki tudja pihenni az intenzív megterhelést.

A speedfitness meglehetősen gyorsan segíti kialakítani az optimális zsír-izom arányt, ami fokozza a szervezet energiafelhasználását, még nyugalmi állapotban is több energiát éget el a szervezetünk. Aki felfújt, nagy izmokat szeretne, az ne válassza a speedfitnesst, viszont aki szálkás, tömör izomzatra vágyik, az nem fog csalódni.

A téli mozgásszegényebb életmód után érdemes fittebbé varázsolni a testünket, a speedfitnessel még a strandszezon előtt látványos eredményt érhetünk el. Nemcsak a testsúlyunk és a derékbőségünk fog csökkeni, hanem javul az erőnlétünk, a munkatűrő képességünk, nő a vitalitásunk, amit az élet más területein is kamatoztathatunk.

A speedfitness hatását természetesen fokozza az egészséges táplálkozás, az alacsonyabb kalóriabevitel. Egyes kimutatások szerint Magyarországon kétszer annyi zsiradékot és koleszterint fogyasztanak az emberek, és a szükségesnél három-négyszer annyi kónyhasót visznek be a szervezetükbe.

Az egészséges táplálkozás nem azonos a diétával és a koplalással, mint ahogy sokan gondolják. Változatosan kell étkeznünk, az ételeket és italokat megfelelő mennyiségben és arányban kell fogyasztani, és rendszerességet kell kialakítani. A szervezetünk számára fontos energiát adó tápanyagokat (fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat) be kell vinnünk a szervezetünkbe, valamint az energiát nem adó tápanyagokat (vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket) is rendszeresen fogyasztanunk kell. Az étkezésnél a hangsúly tehát a változatosságon, a rendszerességen és a mértékletességen van, a speedfitnessel kiegészítve gyors és látványos eredményt érhetünk el.

Beautiful Body Speedfitness

Veszprém, József Attila utca 42.
Telefon: 70/347 2027
E-mail: veszprem.speedfitness@gmail.com
Facebook: facebook.com/speedfitnessveszprem

Hozzászólások

Egy 20 perces edzés felér egy másfél órás konditermi edzéssel? Ezt milyen kutatás alapján írja a szerző? Én például tudnék olyan 10 perces edzést mutatni, ami bőven felérne egy 20 perces ilyen divateszköz edzéssel, sőt még zsírégető hatása is van és javítja a kondíciót. Gyors és látványos eredmény? Hát persze, ez a legjobb kampányszöveg a gazdagoknak, akik lusták hosszabb ideig edzeni és normálisan táplálkozni. Ne keverjük össze amúgyse a két fogalmat: fogyás és a testkompozíció változás között óriási különbség van...persze laikusoknak aztán lehet ezt magyarázni.
charles glass2012. június 03. 10:21
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook