Lenullázták a Külkert

Magabiztos, 7-0-s győzelemmel hangolt a hétvégi, veszprémi rendezésű futsal final four-ra az 1. FCV csapata.

A kezdő sípszótól látszott, hogy a mérkőzés kimenetele egyértelmű, hiszen az FCV irányította a mérkőzést. Az első találatot Tar Tamás jegyezte, egy szép egyéni akció után. Reméljük, Tamás átmenti a jó formáját a kupadöntőre is! Az első játékrészben Vas Ferenc és Hazuga Soma tett magabiztossá az eredményt, így 3:0-val vonultak a csapatok pihenőre. A vendégcsapat elvétve veszélyeztette kapunkat, de akkor is a remekül védő Sárdi Máté a helyén volt.

A szünetben, kvízjátékban rendeztünk, ahol jegyeket nyerhettek a hétvégi Final Four döntőre a kilátogató nézők.

A második játékrész sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, de az utolsó passzoknál rendre hibáztunk, így a 34. percig kellett várni a 4. találatra, mely Korcsmár István nevéhez fűződik. Három perc múlva István ismételt. Az utolsó két percben Tar Tamás és Korcsmár István állította be a végeredményt.

Összességében a Dupont a kevés cserelehetősége miatt fokozatosan fáradt és ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Vontatott, lassú mérkőzés volt, a pozitívum a győzelem és az, hogy sikerült sérülés nélkül megúsznunk az összecsapást. Bemelegítésnek jó volt a hétvégi Berettyóújfalu elleni elődöntőre.

1. Futsal Club Veszprém - Külker SC-Dupont 7:0 (3:0)

Veszprém: Kasza - Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi, csere: Pálfi, Finta, Tar, Vas, Korcsmár, Vingelman, Sárdi
Vezetőedző: Németh Gábor

Solymár: Baráth - Hegyi, László, Jáky, Barnácz, csere: Szűcs, Zsidai
Vezetőedző: Balogh János

Gólszerzők: Tar a 4. és a 38., Vas a 8., Hazuga a 17., Korcsmár a 34., a 37. és a 39 percben