Itthon ment el a párharc

A szezonbeli első hazai vereségét szenvedte el a VESC kosárlabdacsapata, és elbukta a Nagykőrös elleni párharcot.

VESC - Nagykőrösi Sólymok KE 71:87 (34:43)

VESC - Nagykőrös


 

Hozzászólások

Nem tudom, hogy veszprémi lány miért tudsz ennyit mindenről, de azért nem hiszem, hogy egy egész csapatnyi ember mikor szokott ilyet hazudni. :)
Matyi2012. április 25. 20:16
Mátyás! Nem ismerjük egymást, úgyhogy ne \"lánykázz\"! Valószínűleg az anyád is lehetnék korban! Én nem dobálózom dolgokkal, a tényeket írtam le.Te vagy az, aki kitalál történeteket. Arra azért kíváncsi leszek, hogy leszel-e ilyen nagy tudású versenyző és annyira \"menő csávó\", amikor személyesen is lehet majd kérdezni az edzőt?
veszprémi lány2012. április 25. 17:07
Tisztelt Szurkolók, Fórum látogatók! Szívből örülök, hogy ennyien foglalkoznak a csapattal és velem, annak már kevésbé, hogy csak vagdalkoznak egyesek és valótlanságot állítanak! Adtam lehetőséget már, pont itt a fórumon írtam, hogy szemtől szemben bárki elmondhatja, amit gondol, felteheti a kérdéseit a helyzettel kapcsolatban. SENKI nem vette sem a fáradtságot, sem a bátorságot, hogy eljöjjön! Az utolsó meccs után összegezni fogom az elmúlt szezont és ismét lehetőséget fogok adni, hogy SZEMÉLYESEN tegye fel mindenki a kérdését! Az időpontról később tájékoztatom Önöket. Tisztelettel, Szájer József
Szájer József2012. április 25. 14:52
Mindig józan??Gondolsz itt arra az esetre amit az egyetemi csapat tagjaitól hallottam, hogy úgy bepiált az egyetemi meccsen is már, meg utána, hogy hányt??? :DDDDDDDDDDDDDDDNe röhögtess lányka ! :D Nem kell megvédeni az edző urat, főleg nem ha elfogult vagy. Mindenki tudja valamit nagyon elcseszett. Tehát csak olyan dolgokkal dobálózz, ami igaz is! :DDA vezetőség meg ne röhögtessen hasonló edzőkkel. Mi lesz a következő? Vajda Józsi?? 13, talán még én is tudnék lenni a csapattal, ezért fizetni se kell. :DDD
Matyi2012. április 24. 20:48
Nem, sajnos nem vagyok csapattag, és sajnos a VESC játékosa se voltam.Miért kellet volna ott lennem az összes vendég meccsen?? Nem, nem voltam ott az idegenbeli meccseken, de ezeket szerintem így is le lehet vonni. Elég régóta járok meccsekre, hogy azért ennyit tudjak. Nem kell kifordítani a szavaimat, nem azt mondtam, hogy babazsúr, csak azt, hogy értelmes lények játszanak. Nem kell egyből támadni. ,,De ez az edző legalább együtt él a játékkal, tudja, mit csinál, na meg edzésen és meccsen is mindig józan!\" Ezt megmagyaráznád? Együtt élni a játékkal azt jelenti, hogy ordítani, mint a fába szorult féreg?? Edzésen és meccsen is mindig józan? Ha ezzel a tavalyi edzőre gondolsz, azt hiszem elég nagyot tévedtél. És távol álljon tőlem, hogy valakit megbántsak, de ezek szerint a VESC új edzője, józanul, koncentrálva sem tud annyit, mint a részeges, dekoncentrált régi?? Ha igaz is lenne, amit írtál, akkor meg még nagyobb gáz az idei eredmény. Az pedig, ahogy az edző reagál egy szinten minősíti is. Hidd el a kosárlabdában előfordul, hogy téved a bíró, de ezt eddig nem így reagáltuk le, hanem sokkal konszolidáltabban.Nem igazán értem, mi hozta ki belőled ezt a gyűlöletet, de akkor reagálnék még arra is, amit Molnár István Törökbálintjáról mondtál. Láttam az MKOSZ-honlapján, hogy kiestek, de őszintén megvallva kicsit örülnék neki, ha a mi csapatunk lenne most ott, ahol az övék. Mégiscsak jobb az 5-8. helyért játszani, mint a 13-16ért.
veszpremm2012. április 24. 20:15
Veszpremm, nagyon átlátod a dolgokat. Ott voltál minden meccsen? Idegenben is? Te is rendkívül \\\\\\\"szakértő\\\\\\\" vagy a dolgokban, ahogy olvastam. A sorsolással mindenki tisztában volt. A jó kezdet önbizalmat kellett volna, hogy adjon, nem pedig eszetlenséget és dekoncentrációt, ami lett belőle. A csapat tagja vagy? Vagy egy volt játékos? Mert akkor csak a keserűség szólhat belőled! Az edző csak akkor ordít, ha a játékosok nem azt csinálják, amit előtte megbeszélnek. A játékvezetők ténykedése is okot ad nem egyszer, hogy az ember kijöjjön a sodrából, még a nézőtéren is, hát még a kispadon! Ez nem babazsúr, hanem kosárlabda, kőkemény meccsekkel!!!! De ez az edző legalább együtt él a játékkal, tudja, mit csinál, na meg edzésen és meccsen is mindig józan! A játékosokról meg csak annyit, hogy Kovács Viktornak sérülés után kellett újra megtalálnia a helyét a pályán, Faragó Péter is sokszor keresi a labdát, Fekete Csabi teljesítményét meg elég nehéz lenne minősíteni. A csapat többet is elérhetett volna, ha mindenki ugyanúgy akarta volna, mint 1-2 játékos, meg az edző. Ja, a Törökbálint is kiesett \\\\\\\"sajnos\\\\\\\".
veszprémi lány2012. április 24. 13:25
Veszprémi lány biztos nagyon hozzáértő emberek között voltál a szezon alatt. Aki egy kicsit is belelát a dolgokba az tudta, elég könnyű a sorsolás az év elején, míg eszméletlenül nehéz a végén. Első félévben minden jobb csapatot itthon fogadtunk (lásd: Kanizsa, Pécs, Bonyhád, MAFC, Honvéd, Győr) és csak a Sopron illetve a TF csapata elleni derbik voltak idegenben.(Most a gyengébb csapatokat nem sorolnám fel.) Tehát aki minimálisan is ért a kosárlabdához, az tudta, a második félév lesz a nehezebb, és a 11-1 papíron marha jól néz ki, de tudhattad volna még te is, hogy a második félév garantáltan nem így fog kinézni. Nem kell elfogultan gondolkodni, tudhatod a tavalyi keret is hasonló volt, mint az idei. Sőt. Tavaly nem volt Kovács Viktorunk egy jó ideig, idén pedig Oltárczy Máté volt sokáig maradi. Kisemberek posztján szinte ugyanolyan jó a keret, sőt Faragó Peti érkezésével még improvizatívabb lett a játék, hiszen a B csoport egyik legjobb játékosa került vissza Veszprémbe. Center poszton pedig nem mondhatja senki, hogy Szabó Balázsnál sokkal rosszabb játékos lenne a Fekete Csaba, Horváth Roland kettős.Tehát nem megbántva téged, kedves veszprémi lány, szerintem többet gondolkoztam, mint te és jobban át is látom a dolgokat. Arra pedig, hogy nincs közünk szurkolóként a kispadon történtekhez, csak annyit fűznék hozzá, hogy eddig a veszprémi csapat egy nagyon szimpatikus csapat volt, szimpatikus játékosokkal és edzővel. Nem véletlenül akadhattunk ki a kanizsai edző, illetve a pápai edző kirohanásai ellen. Az idei szezonban azonban ez gyökeresen megváltozott, és a látottak alapján nem vagyunk messze, attól a bizonyos székdobálástól. 5-ös center évek óta hiánycikk itt Veszprémben, de idáig is el lehetett érni jó eredményt klasszikus ötös nélkül. :)
veszpremm2012. április 23. 18:24
A szakosztályvezető úr a tvben azt mondta, kellett volna egy 5ös center. Miért nem szerzett egyet? Egyetemistának már nem jönnek csak úgy ide a jó játékosok, nemhogy centerek. Mélyen a zsebbe kell nyúlni. Erről szól a B csoport? Rá is fér a reform a magyar kosárlabdára.
Otis Smith2012. április 22. 11:48
Milyen érdekes, hogy a szezon elején, amikor 11-1-gyel fordult a csapat, akkor mindenkinek minden jó volt. Hogy milyen hangulat uralkodik a kispadon, ahhoz egy szurkolónak semmi köze, mert nem tudhatja, hogy mi zajlik az öltözőben vagy egy-egy játékosnak milyen a hozzáállása a dolgokhoz, ami nagy mértékben meghatározza az eredményt a kijelzőn. A tavalyi és a mostani kezdő kerethez képest sok volt a változás és a sérülés. Nem csak szidni kell a másikat, hanem gondolkozni is néha és átlátni a dolgokat!
veszprémi lány2012. április 22. 09:56
- Nem vagyunk egy súlycsoportban a Nagykőrössel, ezért hazai környezetben is természetesen győzelemre számítok.- Úgy tűnik, igazuk van a bajnoki lebonyolítási rendszert kritizálóknak: keleten nincs annyi jó csapat. - A nyugati régió jóval kiegyensúlyozottabb volt az alapszakaszban. Nekünk élet-halálharcot kellett vívnunk minden fordulóban, keleten a legjobb négy pedig besétált a felsőházba. A következő körben is várhatóan nyugati csapat vár ránk, a TF-fel kell majd csatáznunk. - Szájer József Igen elismerem, hogy sokkal gyengébbek a keleti csapatok, ezért is van az, hogy a keleti 4. kiüti a nyugati elsőt, és eddig 3/3 keleti van bent a legjobb négyben, illetve abban is biztos vagyok, hogy a Nagykőrös más súlycsoport...Jelenleg egy Veszprém feletti súlycsoport ha jól látom. Nem értem miért kell leminősíteni egy másik csapatot egy egy pontos, kínkeserves győzelem után, mondhatni megérdemelt volt a hazai vereség. És még bírózni sem lehet, hiszen kiválóan vezették le a mérkőzést. És abban is teljesen biztos vagyok, hogy a Veszprém nyugati 4-be, de inkább \"összdobogóra\" való, nem pedig a most jól kiérdemelt 13-16. helyre... Csak nehogy aztán megégjenek a rossz keleti csapatok ellen a továbbiakban is. Ez az edző pedig egy katasztrófa, egy ilyen keret tényleg 8-ba való, de az edző a folyamatos üvöltéssel nem csak a játékosok, hanem a nézők ellenszenvét is kiérdemli. Nem láttam még olyat kosárlabdapályán, amit ma láttam, hogy óriási anyázások történnek azért, mert a játékos annyit mond az edzőjének, hogy nyugalom. Csak gratulálni tudok a Nagykőrösnek, szerényen, visszafogottan, megérdemelten nyerték meg a párharcot, a \"kisebb súlycsoportú keletiek\".
veszpremm2012. április 20. 23:09
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook