Dorogon is nyert a Gizella

Az utóbbi hetekben remek formát mutató Gizella VSE női labdarúgó csapata Dorogról is elhozta a bajnoki pontokat.

A vendégek a találkozó elejétől kezdeményezőbben léptek fel és gyorsan elhúztak két góllal, miközben ellenfelük mindössze háromszor jutott el a kapujukig.

A „dorogi hagyomány” azonban ezúttal sem szakadt meg, így ajándékbüntetőből a hazaiak szépíteni tudtak. Ezután egy szép távoli szabadrúgásgólt érvénytelenített a sípmester, pedig az asszisztens nem jelzett semmit, de nem sokkal a félidő lefújása előtt már visszavonhatatlan találat született.


A veszprémi csapat

Közvetlenül a fordulás után a hazai csapat újabb talált góllal próbált kapaszkodni, de jöttek a szokásos veszprémi szögletvariációk , melyekből megnyugtató előnyt szereztek.

A hajrában még egy dorogi lesgól kozmetikázott valamelyest az álláson, illetve a jelzett 3 perces hosszabbítás a duplájára sikeredett, de még ennen ellenére sem férhetett kétség ahhoz, hogy a mérkőzés végéig kezében tartó veszprémiek teljesen megérdemelten győzték le a „12 fős ellenfelet”.

Dorogi Egyetértés SE - Gizella-Veszprémi SE 3:5 (1:3)

Dorog: Bakó - Papp, Treszler, Parákné, Spóner - Gőbölös, Szepesi (Kozma a 76.), Bárczi, Tenczel - Cseh (Treszler az 57.), Juhász (Nagy A. a 78.)
Vezetőedző: Haraszti János

Veszprém: Dömsödi - Hogya (Gyepesi az 52.), Faddi, Szalai, Kun - Borbély Cs., Németh (Kéri a 72.), Kalász (Borbély G. a 62.), Véninger - András, Piszker (Varga a 80.)
Vezetőedző: Laki Zoltán

Gólszerzők: Gőbölös a 37., Juhász a 48., Tenczel a 81. percben, illetve Piszker a 17., András a 24. és a 43., Szalai az 56., Borbély G. a 68. percben.