Aramis verés idegenben

A Ferencváros elleni hazai győzelem után az Aramis otthonában is megállíthatatlannak bizonyult az NBII-es bajnoki címre törő 1. Futsal Club Veszprém.

Az NB1-es mérkőzés után lépet pályára csapatunk Budaörsön, ahol langyos első félidő után, lendületesebb második félidei játékkal szereztük meg a győzelmet.

Mindkét csapat bátran, lendületesen kezdte a mérkőzést, több kapura lövést is láthattak a kilátogató nézők. A 6. percben Tar bombája megpattant egy védőn és ezzel megszerezte az FCV a vezetést. Az 1. félidőben további két találat született (egy-egy mindegyik oldalon), így 1:2-es eredményt értékelhettek a szurkolók a félidőben.


Fotó: archív

A második játékrész egy fokozattal nagyobb iramban zajlott, Kasza Viktor egyéni akciója végén Hazuga Soma növelte előnyünket. A végeredményt Bényi állította be két találattal.

Colorspectrum Aramis-Ilyés - 1. Futsal Club Veszprém 1:5 (1:2)

Aramis: Soós - Farsang, Sajbán Miklós, Gorjánácz, Bálint, csere: Sajbán Máté, Gergely, Panda, Németh, Milák, Ragadics, Réti
Vezetőedző: Németh Antal

Veszprém: Kasza - Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi, csere: Véber, Pálfi, Tar, Csejtei, Korcsmár, Vingelman, Sárdi
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Sajbán Máté a 18. percben, illetve Sajbán Miklós - öngól a 6., Szabadfi a 16., Hazuga a 23., Bényi a 31. és a 40 percben.