Alonso küldte haza a franciákat

Megérdemelt spanyol továbbjutást hozott a szombati játéknap, vasárnap este angol-olasz, tippelsz egy jó sörért a Canyonban?

Szombat este a harmadik negyeddöntő mérkőzést rendezték a labdarúgó Európa-bajnokságon, a címvédő Spanyolország Franciaországgal találkozott. A spanyolok voltak az esélyesek, de bármennyire is hihetetlennek hangzik, még sosem győzték le tétmérkőzésen a franciákat. Rendkívül színvonaltalanul kezdődött a találkozó, az első negyedóra még edzőmeccsnek is rossz volt. A 19. percben a 100. válogatottságával jubiláló Xabi Alonso fejesgóljával szerezték meg a vezetést a spanyolok, a francia védelem nem kicsit hibázott. A folytatásban a franciák nem törték össze magukat az egyenlítésért, a szünetig alig sikerült egy-két épkézláb helyzetet kialakítaniuk. A fordulást követően némi mezőnyfölényben voltak a franciák, de a legnagyobb helyzet Fabregas előtt adódott. Elcsordogált a mérkőzés, a franciák már mentek volna haza, a repülőjegyüket Xabi Alonso váltotta meg végleg, a Pedro által kiharcolt büntetőt értékesítette.

Spanyolország – Franciaország 2-0 (1-0)

A portugál-spanyol elődöntő már biztos, vasárnap este meglesz a németek ellenfele is, mégpedig az Anglia-Olaszország meccs győztese. Még megteheted a tippedet az eb.hajraveszprem.hu-n, érdemes! Akár egyetlen tippel is vendégünk lehetsz egy sörre a Grand Canyonban, ahol kivetítőn is nézheted az EB meccseit! Ha a helyszínen is jól tippelsz, akkor már a pultnál ihatsz egy ingyen sört!