Balotelli hazaküldte a németeket

Az olaszok első jó meccsüket játszották, a németek az első rosszat, eredmény: spanyol-olasz EB-döntő! Vajon ki nyer? Tippeltél már?

Két tradicionális labdarúgó nemzet találkozott az Olaszország – Németország elődöntő mérkőzésen. Az olaszok korábbi meccseit nem sírjuk vissza, többnyire gyenge játékkal, döntetlenekkel verekedték tovább magukat, a másik oldalon viszont a csoportját a többiekhez képest meggyőzően, száz százalékos teljesítménnyel abszolváló németek léptek pályára. Nos, az elődöntőben a szerepek felcserélődtek: az olaszok ötletes, bátor focival megérdemelten verték az EB-győzelemre készülő németeket. A meccs hőse a rosszfiú, Mario Balotelli volt, aki előbb Cassano beívelésére érkezett remekül a védők mögül, majd Montolivo passzából pókhálózta ki a jobb felső sarkot 16-ról. A német védelem finoman szólva sem volt a helyzet magaslatán. A második félidőben Löw kapitány bevetette Klosét és Reust is, utóbbi többször helyzetbe is került, de vészesen fogyott az idő német gól nélkül. A 92. percben egy jogos, de szerencsés büntetőhöz jutottak a németek - amit Mesut Özil értékesített -, de a hátralevő pár percben már nem tudták megváltani a világot.

Olaszország – Németország 2-1 (2-0)

Jöhet a finálé Spanyolország és Olaszország részvételével. Reméljük, hogy mindkét csapat hozza a legjobb formáját, és nem egygólos meccset láthatunk. Utolsó lehetőség, hogy beszállj a tippjátékunkba az eb.hajraveszprem.hu-n, akár egyetlen tippel is vendégünk lehetsz egy sörre. Ha pedig a Grand Canyonban nézed kivetítőn a meccset, és jól tippelsz, azonnal elfogyaszthatsz egy korsó sört!

Az elődöntő utáni nyertesek:
1. tortadiler 214.6 pont – nyereménye: 5 korsó sör
2. imrus46 179.4 pont – nyereménye: 3 korsó sör
3. Novák Attila 174.7 pont – nyereménye 2 korsó sör