Első félidőben eldőlt, nyert a Haladás

Szerda délután került sor a felkészülési időszak kilencedik mérkőzésére, illetve a Haladás II. elleni második találkozónkra.

Vágó Attila minden játékos számára játéklehetőséget kívánt biztosítani ezen a napon, így csupán Molnár Zoltán és Makrai László lépett pályára mindkét félidőben. Hevesi-Tóthot, mivel az első bajnoki fordulóban a Gyirmóton elszenvedett kiállítása miatt nem léphet pályára, így a második csapatban szerepeltette Vágó Attila vezetőedző. Nyitrai sérülés miatt, Tarczy pedig azért nem játszott, mert a szakmai stáb kíváncsi volt a fiatal kapusok teljesítményére. Thiagot sem láthatták a nézők, az ő esete speciális, ugyanis mindenki meglepetésére engedély nélkül távolmaradt a héten megtartott edzésekről, vele kapcsolatban a klub vezetése a további fejleményektől függően hétfőn ad ki hivatalos állásfoglalást.

A mérkőzésen a csapatok kétszer ötvenöt percet játszottak a klubok előzetes megállapodása szerint. Az első játékrészben egy előrevágott labda után jobb oldalról érkezett lapos beadás a kapunk elé és a szombethelyi játékos Kádár mellett pörgetett a kapu sarkába. Tíz perccel később egy szögletet Nikolin ívelt be, amit Vágó magasra felugorva fejelt a jobb sarokba 1:1. A lefújás előtt Bosnjak akart felszabadítani, de a labda a visszafutó Eugene testéről a hálóba pattant. 1:2.
A második félidőben inkább mezőnyjáték folyt, keveset forogtak veszélyben a kapuk, az ekkor már többnyire fiatalok alkotta csapatok nem tudtak gólt szerezni. Jó célt szolgált a mérkőzés, a szakmai stáb képet kapott a csapat jelenlegi állapotáról. Az utóbbi napokban elvégzett rengeteg munka meglátszott a játékosokon, kiütközött rajtuk az ilyenkor megszokott fáradtság.

Legközelebb szombaton 09,00 órakor a Pápa II. ellen lépünk pályára az Egyetemi Stadionban.

Veszprém FC - Haladás II. 1:2 (1:2)

I. félidő: Kádár – Molnár Z., Eugene, Császár, Bosnjak – Molnár T., Makrai, Vágó, Nikolin – Homma, Szabó

II. félidő: Varga Szabolcs – Szöllőskei, Makrai, Kádár T.,Leitold - Mosberger, Molnár Z.,Hevesi-Tóth, Burcsik – Osváth, Hanák

Forrás: veszpremfc.hu