Nagyszerű erőfelmérő

Nagyiramú, NB 1-es színvonalú összecsapáson diadalmaskodott az 1. FCV Frank Tamás (válogatott szövetségi kapitány) csapata, az Aramis ellen.

Mindkét fél lendületes, gólra törő játékkal szolgálta ki a kilátogató nézőket. A vezetést a hazai csapat szerezte meg, a veszprémieknek sikerült egyenlítenünk, majd az első félidőben 2:3-at mutatott a kijelző. A második játékrészben is nagy küzdelem folyt, és a rendes játékidőben 5:4 arányban győzött az FCV.

A szakvezetők megbeszélése szerint további 5 perc játékidő következett, ahol az Aramis kapuscserével próbálkozott, és több találatot is szerzett. A hazaiak szakvezetője pozitívan nyilatkozott a veszprémi csapatról.


Fotó: archív

Remekül szolgálta az FCV felkészülését a mérkőzés, de természetesen dolgozik tovább a csapat az augusztus 27-i Berettyóújfalu (2012.08.27. 18.30, Március 15. úti Sportcsarnok) elleni bajnoki nyitányig.

Örömteli hír, hogy az FCV csapatkapitányának, Bényi Kálmánnak megszületett második gyermeke, aki a Bényi Péter nevet kapta, és jól van. Gratulálunk!