Vereség az utolsó felkészülési mérkőzésen

Két hét múlva kezdetét veszi az NB1-es futsal bajnokság, utolsó felkészülési mérkőzésen a Székesfehérvár alakulat ellen vereséget szenvedett a Veszprém.

Az alakuló Székesfehérvári Futsal Clubhoz látogatott vissza csapatunk az utolsó felkészülési mérkőzésére a bajnokság kezdete előtt. A csapat játékán meglátszott több játékosunk hiánya, de így is remekül szolgálta a felkészülésünket a találkozó, hiszen a szakmai stábnak sikerült további variációkat kipróbálni. Az utánpótlásból is két tehetséges fiatal próbálhatta ki magát a felnőttek között. Igaz, hogy ez az eredmény rovására ment (de ilyenkor nem ez a lényeg), de ahogy mondani szokták: " a rossz főpróba után, jó előadás várható!" A mérkőzést a fehérváriak nyerték 8:6-ra.

A jövő héten apró finomítások várnak a csapat taktikai feladataiban, illetve speciálisan készülünk a Berettyóújfalu ellen (hiszen őket, már részben ismerjük).

Várunk mindenkit első hazai NB 1-es mérkőzésünkre (2012.08.27. 18.30, Március 15. úti Sportcsarnok), melyre a belépés a vezetőség döntése értelmében ingyenes lesz!

Forrás: veszpremfutsal.hu

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook