Második meccsét is behúzta a VFC

Piszker Flóra duplázott a Dorog elleni mérkőzésen, így megérdemelt győzelmet szerzett Laki Zoltán együttese.

A találkozó egyenlő erők küzdelmét hozta,kevés gólhelyzettel. Az első játékrészben mindössze három lehetőség adódott a hazaiak előtt, amiből egyszer azonban betaláltak.

A fordulás után egy kapu előtti kavarodásból növelték előnyüket a veszprémiek, majd a vendégek vették át a kezdeményezést, de a kapura kevés veszélyt jelentettek, így a veszprémiek győzelme megérdemelt, a mutatott játékon és a kondíción azonban még javítani kell.

Mérkőzéstükör

Laki Zoltán: A találkozó egyenlő erők küzdelmét hozta,kevés gólhelyzettel. Az első játékrészben mindössze három lehetőség adódott a hazaiak előtt,amiből egyszer azonban betaláltak. A fordulás után egy kapu előtti kavarodásból növelték előnyüket amit követően a vendégek vették át a kezdeményezést, de a kapura kevés veszélyt jelentettek,így a veszprémiek győzelme megérdemelt, a mutatott játékon és a kondíción azonban még javítani kell.

Veszprém FC - Dorogi Diófa SE 2:0 (1:0)

Veszprém: Dömsödi - Hülber (Varga E. a 70.), Valler (Janzsó a 64.), Faddi, Hogya - Németh A., Borbély Cs. (András a 78.), Halász, Szalai, Kalász, Piszker
Vezetőedző: Laki Zoltán

Dorog: Bakó - Papp, Tenczel, Bárczi, Bakri - Szepesi, Gőbölös, Nagy A. (Grőbl a 78.), Juhász (Cserős az 56.) - Cseh, Spóner
Technikai vezető: Gőbölös Gabriella

Gólszerző: Piszker a 36. és az 52. percben.