Együttműködési ajánlat az oktatási intézményeknek

A Veszprém FC vezetésének eltökélt szándéka, hogy a klub bekerüljön Veszprém város és régiójának üzleti és társadalmi vérkeringésébe.

Ennek egyik lépcsőfokaként együttműködést ajánlunk az oktatási intézményeknek, melynek lényege, hogy minden hazai mérkőzésre várjuk az előre bejelentett, kísérővel rendelkező szervezett iskolai csoportok jelentkezését, s a tanulók számára térítésmentesen, előre kijelölt szektorban biztosítjuk a hazai mérkőzéseink megtekintését. Szeretnénk, ha az inzéményekben elhelyezhetnénk a hazai találkozóinkra vonatkozó plakátjainkat, az iskolai sportrendezvényekre pedig örömmel biztosítjuk sportolóink megjelenését, akár díjátadóként, játékvezetőként, vagy egyszerű résztvevőként.


Forrás: veszpremfc.hu

Reméljük, hogy minél több iskola bekapcsolódik ebbe a programba, s ezáltal a fiatalok megszeretik a futball mérkőzések hangulatát és a későbbiekben rendszeres nézőinkké és szurkolóinkká válnak. Minden oktatási intézményt írásban tájékoztattunk együttműködési szándékunkról, s várjuk mielőbbi megtisztelő visszajelzésüket.