Volt esély az egyenlítésre

Megvolt az esély az egyenlítésre a veszprémi csapatnak, de a végén az Aramis örülhetett az egygólos győzelemnek.

Varga Tamással a kapuban kezdtük a mérkőzést, mely az elején egyenlő felek küzdelmét mutatta. Mindkét csapat igyekezett biztos védekezésből indítani gyors támadásokat. Jó iramú, változatos mérkőzést láthatott a szép számú közönség, akik már nagyon éheznek egy hazai sikerre, így minden szép megmozdulást tapssal jutalmaztak.

A 17. percben egy elvesztett labdából indulhatott meg az Aramis és a kettő-egyes szituációt kegyetlenül kihasználták és megszerezték ezzel a vezetést. Csapatunk nagyobb fokozatba kapcsolt és egy szép támadás végén egy kezezés után büntetőhöz jutottunk, amit sajnos Bényi Kálminak nem sikerült értékesíteni, így maradt az 1:0 az félidő lefújásáig!

A második játékrészben igyekezett egyenlíteni az FCV és meddő fölénybe kerültünk. A vendégek lehetőségeikhez mérten labdatartással próbálták megőrizni előnyüket. A mérkőzés utolsó szakaszában mindent megpróbált csapatunk, de nem sikerült az egyenlítés.

Összességében kiegyenlítet játék folyt a pályán és a rutinosabb csapat egy góllal eldöntötte a három pont sorsát. Most egy hosszabb (két hét) pihenő vár csapatunkra, így lehetőség nyílik a hibák kijavítására és a hatékonyabb támadójáték gyakorlására. A csapat nem adja fel és igyekszik minél hamarabb elindulni felfelé a tabellán.

Forrás: futsalveszprem.hu

1. Futsal Club Veszprém - Aramis SE 0:1 (0:1)

Veszprém: Varga - Bényi, Weisz, Tar, Szabadfi, csere: Jónás, Pálfi, Hazuga, Bakay, Vas, Marosvölgyi, Farkas
Vezetőedző: Németh Gábor

Aramis: Sikur - Németh P., Frank, Sámson, Csopaki, csere: Hasenauer, Tóth Sz., Korozmán, Da Silva, Dávid, Gorjánácz, Tyukász
Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerző: Da Silva a 17. percben
Sárga lap: Varga a 19., Pálfi a 36. percben, illetve Korozmán a 20. percben.

Képgaléria