Futsal MK: Egy tucat gólt kaptak

Szombathelyen kezdte meg a Magyar Kupa szereplését a veszprémi futsal csapat, ahol a házigazdák tizenkét góllal búcsúztatták a veszprémieket.

A szakvezetés döntése értelmében fiataljaink és a kevesebb játéklehetőséget kapott csapattagok léptek pályára a szombathelyi mérkőzésen. Edzőink igyekeztek feltérképezni, hogy hol tartanak a fiúk és mikor lehet bevetni őket az NB1 küzdelmeibe.

A mérkőzés jól kezdődött számunkra, hiszen egy szép kontratámadás végén Vas emelt higgadtan a kapuba a 8. percben. Nagyobb fokozatba kapcsolt a hazai csapat, de Jónás remek védésekkel bizonyította, hogy lehet rá számítani hosszú távon. Németh Gábor igyekezet forgatni a csapatot és ennek meg lett a következménye, hiszen a Haladás folyamatosan átvette a mérkőzés irányítását és négy találatot szerezve (egy Tari öngóllal) megfordított a mérkőzést az első félidőben.


Fotó: archív

A második játékrész is a gyakorlás jegyében folyt számunkra, ahol kibontakoztak „gyerekbetegségeink” és védelmi hibáink, így a hazaiak újabb találatokkal szórakoztatták a szép számmal kilátogató nézőket. Öröm az ürömben, hogy két tehetséges játékosunk Udvardi és Simon is gólt szerzett, ami növelheti önbizalmukat. Gulyás is biztató megmozdulásokkal jelezte, hogy lehet építeni rá.

Összességében nem feltett kézzel, de a bajnokság céljának alárendelve léptünk pályára a magyar kupamérkőzésen és az eredményt leszámítva, sok tapasztalattal gazdagodtak fiataljaink és szakvezetőink is.

Készülünk tovább és a jövő heti szabadnapot kihasználva edzéssekkel várjuk a Gödöllő-Vasas (2012.10.15) elleni idegenbeli mérkőzést.

Forrás: futsalveszprem.hu

Admirál-Haladás VSE - 1. Futsal Club Veszprém 12:3 (5:2)

Haladás: Németh K. - Halmos, Czeglédi, Bánfalvi, Horváth P., csere: Jurak, Balikó, Bogyó, Joó, Németh P., Egle, Koronczai
Vezetőedző: Pálmay Tamás

Veszprém: Jónás - Weisz, Tar, Gulyás, Korcsmár, csere: Kasza, Hazuga, Bakay, Udvardi, Vas, Csejtei, Simon
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Czeglédi a 13., Horváth P. a 13. és a 22., Bogyó a 15. és a 19., Tar a 18. (öngól), Németh P. a 28., Koronczai a 32., Egle a 33., 35. és a 40., Joó a 37. percben, illetve Vas a 8., Udvardi a 20., Simon a 39. percben.