Versenyben maradtak a dobogóért

A női labdarúgó bajnokság utolsó fordulójában a Kecskemét otthonában tudott nyerni a Veszprém FC, így reális eséllyel pályázhat tavasszal a dobogóra.

Mérkőzésen a szív diadalmaskodott,igy a Veszprém FC hátrányból fordítva megérdemelt győzelmet aratott a Kecskemét csapata ellen.

Laki Zoltán: A kellemetlen időjárás és a futballra éppen csak alkalmas pálya nagyon megnehezítette a csapatok dolgát, így az első félidőben kombinatív játékra nem sok mód nyílt ezért a veszprémiek jobbára védekezéssel tudtak törődni. A kapuk ritkán forogtak veszélyben, nem véletlen,hogy gól nélkül vonultak pihenőre. A fordulás után a hazaiak kerültek fölénybe és a vezetést is megszerezték a rosszul lesre játszó vendég védők asszisztálása mellett. Ezt követően pedig biztos ziccert lőttek a kapuba. A mérkőzés ezen szakaszába eldőlni látszott minden ,ám Dömsödi kapus hatalmas szabadrúgásból egyenlített és ez megtörte a kecskemétiek lendületét. A hajrában átvették a kezdeményezést melyből a győztes gól következett Piszker által.

Az idegenbeli győzelemmel a VFC-s lányok továbbra is versenyben maradtak a bronzéremért s a tavaszi folytatásig túlléphetnek azon a példátlan sérüléshullámon ami az ősszel súlytotta őket.

Kecskeméti NLE - Veszprém FC 1:2 (0:0)

Kecskemét: Ruzsa - Törteli C., Farkas, Győző, Nagy Á. - Lovas, Biró, Törteli D., Sándor - Törteli L., Törteli A.
Vezetőedző: Szabó Erika

Veszprém: Dömsödi - Tolner, Faddi, Szalai, Hogya - Kun, Kéri, Németh, Kalász (Boross a 86.) - András, Piszker
Vezetőedző: Laki Zoltán

Gólszerzők: Nagy Á. az 58. percben, illetve Dömsödi a 81. és Piszker a 88. percben.