Vereség a bajnokesélyes otthonában

Esélyeshez méltóan tartotta otthon a bajnoki pontokat a Berettyóújfalu az újonc 1. Futsal Club Veszprém ellen, de a mieink nem vallottak szégyent.

Hosszú utazás után jól kezdődött a mérkőzés számunkra és jó volt látni a fiúkon, hogy bár tisztelik az ellenfelet nincsenek megilletődve. Ennek eredményeként a zárt védekezésből sikerült veszélyes kontrákat vezetni. Sőt a 3. percben Szabadfi remek átadásából Bényi megszerezte a vezetést is. Nem támadtak vérmes reményeink, hiszen az MVFC végig fölényben játszott, de megnehezítettük a dolgát. Az egyenlítés a 16. percig váratott magára és két perc múlva már a hazaiaknál volt az előny. A 2:1-es félidei eredmény elfogadható volt részünkről.


Fotó: archív

A második játékrészben is a hazaiak domináltak, de sikerült nekünk is több veszélyes támadást vezetni, amiket sajnos nem tudtunk gólra váltani. A csapat fáradt és jöttek a hibák, amiből a Berettyóújfalu még kétszer büntetett, így beállítva a 4:1-es végeredményt.

Összességében a mutatott játék, az eredménytől függetlenül bizakodásra ad okot a hétfői (2012.12.03. 18.30) BME-MAFC ellen. A csapat ezzel a hozzáállással és fegyelemmel elérheti a célját és további kellemes pillanatokat szerezhet szurkolóink részére.

Forrás: futsalveszprem.hu

MVFC-Berettyóújfalu - 1. Futsal Club Veszprém 4:1 (2:1)

Berettyóújfalu: Pallai - Trencsényi, Lovas, Rábl, Nagy I., csere: Szabó P., Szécsi, Gál, Siska, Kiss, Tihanyi, Mezei
Vezetőedző: Turzó József

Veszprém: Kasza - Bényi, Tar, Hazuga, Szabadfi, csere: Sárdi, Weisz, Finta, Bakay, Vas, Marosvölgyi
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Lovas a 16., Rábl a 18., Trencsényi a 26., Nagy I. a 31. percben, illetve Bényi a 3. percben.