Idegenbeli vereség a szezonzárón

A rutinos játékosokkal felálló Aramis együttese négygólos győzelmet aratott a veszprémi futsalosok ellen.

A mérkőzés elején egyenlő felek küzdelmét láthatta a publikum, de fokozatosan felülkerekedett az Aramis. A 12. percben egy oldalról elvégzett berúgás pattant be Pálfi (öngól) lábáról. A hazaiakat a találat megnyugtatta, minket megzavart. A 16. percben növelni előnyét az Aramis és két gól különbséggel vonultak a csapatok a pihenőre.

A második játékrész első felében több veszélyes támadásunk is volt és igyekeztünk szépíteni, de a hazaiak védelme jól zárt, és ahogy ilyenkor lenni szokott szabadrúgásból tovább tudta növelni előnyét. A játék további menetében erőtlen próbálkozásokkal igyekeztünk szépíteni az eredményen, sikertelenül. Sőt a 30. percben Roni találatával megszületett a mérkőzés utolsó találata is.


Fotó: archív

A gyenge (nem mérkőzésbefolyásoló) játékvezetés legjobb példája volt, hogy a hazaiak három tízméterest is rúgtak, de Sárdi Máté remekül hárította mindegyiket.

Összességében enerváltan, nem kellő ritmusban játszottuk le a mérkőzésünket, amelyet megérdemelten nyertek meg a hazaiak. Jól jön a pihenés a csapatunk számára, aki legközelebb január 4-6. között szerepel Németországban egy nemzetközi tornán.

Forrás: futsalveszprem.hu

Aramis SE - 1. Futsal Club Veszprém 4:0 (2:0)

Aramis: Sikur - Frank, Sámson, Németh P., Da Silva, csere: Birinyi, Hasenauer, Korozmán, Sajbán, Gorjánácz, Tóth Sz., Tyukász
Vezetőedző: Frank Tamás

Veszprém: Sárdi - Bényi, Leitold, Tatai, Szabadfi, csere: Kasza, Pálfi, Tar, Hazuga, Marosvölgyi, Vas, Gulyás
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Pálfi a 12., Sámson a 16., Birinyi a 29. és Da Silva a 30. percben.
Sárga lap: Sikur a 36. percben, illetve Hazuga a 29., Marosvölgyi a 34., Vas a 38. percben.